προσωπα

Published on 20 Σεπτεμβρίου, 2022 | by kynoclub

0

Κ. Καλούδης: Φεύγω από τον Κ.Σ. Σύρου γιατί βαρέθηκα βρισιές, αχαριστία, κουτσομπολιό, πόλεμο

Με ένα κρυφό παράπονα και με τα παρακάτω λόγια, αποχαιρετά ο επί χρόνια ενασχολούμενος με το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου, κ.Κώστας Καλούδης, αυτό που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε:

O Κώστας Καλούδης με τον ότε πρόεδρο του ΚΣ Σύρου πριν από 15 χρόνια

Κ. Καλούδης: Όλα κάποτε τελειώνουν αλλά σημασία έχει πώς;

“Η Απόλυτη αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα πάρα πολύ για να γράψω αυτό το κείμενο.

Ήθελα να φύγω αθόρυβα όπως ήρθα, αλλά βλέπεις τότε το 1983 δεν υπήρχαν τα social media όπου ο καθένας επικοινωνεί με οποιονδήποτε, υπήρχε μόνο η όρεξη για δουλειά, χωρίς επιδείξεις και αυτοπροβολή. Άλλες εποχές θα μου πείτε και συμφωνώ μαζί σας.

Έφτασε το λοιπόν η στιγμή μετά από σαράντα χρόνια να πώ το μεγάλο αντίο σ αυτό που υπηρέτησα πιστά τα 2/3 της ζωής μου. Σ αυτό που αγάπησα μετά την οικογένεια μου, σ αυτό που αφιέρωσα ατελείωτες ανιδιοτελής ώρες, σ αυτό που κινδύνεψα να έχω πρόβλημα με τη δουλειά μου κυνηγώντας υποθέσεις για να υπάρχει το ελεύθερο κυνήγι που σιγά-σιγά εδώ τελειώνει.

Τι να πρωτοθυμηθώ που έγραφα έγγραφα με τη γραφομηχανή με τα πλήκτρα; Που μέρα παρά μέρα έτρεχα στο εκτροφείο να ταΐζουμε τις πέρδικες που βγάζαμε τότε με μια μηχανή που είχαμε αγοράσει με χίλιους κόπους και παρακάλια; Αυτό που τώρα το θεωρούν κατόρθωμα και πάνω σ αυτό χτίζουν το προφίλ τους;

Έφυγα γιατί δεν ανήκω σε κανέναν.

Έφυγα γιατί βαρέθηκα να είμαι το στόχαστρο αυτών που θέλουν να κάνουν κουμάντο στο Σύλλογο. Έφυγα γιατί βαρέθηκα να κάνω το πρόεδρο, το γραμματέα, τον κοσμήτορα, και τον κλητήρα ταυτόχρονα χωρίς αναγνώριση από πάρα πολλούς. Έφυγα γιατί βαρέθηκα να είμαι το μοναδικό πρόβλημα του συλλόγου πάντα από τα ίδια άτομα. Έφυγα γιατί βαρέθηκα να βλέπω το Σύλλογο να έχει πέντε Διοικητικά Συμβούλια μαζί με το εκλεγμένο για όσους ξέρουν και καταλαβαίνουν. Έφυγα γιατί βλέπετε οι σκέψεις οι δικές μου λόγω ηλικίας δεν συμπίπτουν με πολλούς. Έφυγα γιατί αυτοί που με πολεμούσαν όλα αυτά τα χρόνια να ηρεμήσουν και να ασχοληθούν με κάτι άλλο ποιο εποικοδομητικό αν θέλουν να καταλάβουν. 

Έφυγα γιατί βαρέθηκα τις βρισιές και την αχαριστία.

Έφυγα γιατί βαρέθηκα να βλέπω αδιαφορία και κουτσομπολιά από πολλά μέλη. Φυσικά δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι δυνατόν να ονοματίσω γιατί σίγουρα θα αδικήσω πολλούς αν τους ξεχάσω. Με τη σκέψη ότι το υπάρχων Δ.Σ. θα ανταποκρίνεται πάντα στις ανάγκες του Συλλόγου με αφοσίωση προς αυτόν φεύγω με ήρεμη τη ψυχή μου και αφήνω στη λήθη της μνήμης μου αυτούς που άδικα και αναίτια όλα αυτά τα χρόνια έδειχναν όλη τη κακία της ψυχής τους στο πρόσωπο μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζατε και με εμπιστευόσαστε και νομίζω ότι δεν σας διέψευσα.

Υ.Γ.: Να είστε κοντά στο Σύλλογο κανένας δεν περισσεύει σ αυτόν τον αγώνα με τα προβλήματα που υπάρχουν και μ αυτά που θα έρθουν. Την αγάπη μου και τις ευχές μου σ εσάς και στις οικογένειες σας”

ΠΗΓΗ:  https://cycladeslive.gr/kosta-kaloudis-ola-kapote-teleionoun-alla-simasia-echei-pos/?fbclid=IwAR14ZrNU12IWEreP1YKyruq8LJyBxrzkuJx1fNwo6cDJ6Z7xgj6YFTGEK9E


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας