ειπαν

Published on 16 Δεκεμβρίου, 2022 | by kynoclub

0

Η αναλγησία του θηροφύλακα στον μελλισόπληκτο κυνηγό!

Dimitris Voudris (κυνηγός και ερασιτέχνης εκτροφέας Αγγλικών Σέττερ)

Έγραψε σε ανάρτησή του σχολιάζοντας την συμπεριφορά συγκεκριμένου θηροφύλακα απέναντι σε κυνηγό που ειχε δεχτεί επίθεση μέλισσοσμήνους αυτός και ο σκύλος του.

Dimitris Voudris Τελικά θα σας πω τι βίωσαν οι αγαπητοί συνάδελφοι.

Κάποιο Σαββατοκύριακο οι δυο φίλοι πήγαν να κυνηγήσουν πέρδικες σε κάποιο νησί του Σαρωνικού. Πάνω στο κυνήγι ένα σμήνος μελισσών έπεσε πάνω στον σκύλο. Το σκυλί κυλιότανε στο έδαφος κλαίγοντας. Ο συνάδελφος τρελαμένος από τις φωνές του σκύλου αγκαλιάζει σκύλο και μέλισσες μαζί πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο. Και τότε αρχίζει το μαρτύριο του συναδέλφου. Εεειιι του φωνάζει ο ελεεινός και τρισάθλιος Θηροφύλακας του νησιού ο Δημητράκης. Κυνηγάς κοντά στα σπίτια , είσαι κάτω από τα 150 μέτρα. Θα σε γράψω παράνομε , είπε ο ελεεινός. Μας έφαγαν οι μέλισσες φώναζε ο συνάδελφος. Να πάω τον σκυλάκο μου σε έναν κτηνίατρο θα πεθάνει ! Όχι του λέει ο μαλάκας. Θα περιμένεις εδώ για να βγάλει το GPS τα μέτρα.

Τα χέρια του συναδέλφου άρχισαν να πρήζονται όπως και το κεφάλι του σκύλου. Ενώ η αναπνοή του είχε αρχίσει να δυσχεραίνει. Τελικά τα μέτρα από το GPS βγήκανε , 112 μέτρα μακριά από τα σπίτια Ο συνάδελφος αρχίζει να βρίζει και καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα. Βάλτε τον στην μπουζου ειπε ο μαλάκας θηροφύλακας , για να περάσει αυτοφορο την Δευτέρα. Και ο μπάτσος ο αρχιμαλάκας τον βάζει στο κρατητήριο. Ο συνάδελφος πονάει ο σκύλος έχει ένα κεφάλι σαν ταμπούρλο και οι δυο μαλακες που έχει μπλέξει συναγωνίζονται στην μαλακία !Μετα από τρεις ώρες τον έβγαλαν από το κρατητήριο λόγω κοβιντ.

Πόσο τυχεροί είσαστε ρε ελεεινά υποκείμενα. Ευτυχώς που δεν έπαθε ο συνάδελφος κανένα αλλεργικό σοκ.

ΥΓ τα ονόματα είναι τυχαία και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Όσο για τον σκύλο πέθανε όπως μου είπε ο συνάδελφος.

 ΣΧΟΛΙΑ: Dimitris RoussakosΘα τον κυνηγούσα μέχρι να πατήσει μαύρο χιόνι μόνο κ μόνο για τον θάνατο του σκύλου μου

Ανδρεας ΝυχτεριδαςΕΙΠΑΜΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ … ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ … ΠΡΩΤΑ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ … ΓΙΑΤΙ Η ΛΟΥΛΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ..ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ …ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΔΑΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ…ΚΑΝΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΩ ..ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΠΙ … 

Βαγγελης Φραγκουλοπουλος Ακούγεται τρελλο κ ανισόρροπο το συμβάν.Ο παθών δεν έκανε μήνυση κ στους δυο; Είναι δυνατόν να μπουζουριάζουν κάποιον ενώ είναι πρησμένος από τις μέλισσες; Το σκυλί ; Τι έφταιγε το σκυλί. Φαντάζομαι ότι θα τους πάει σε δικη. Το να πω;

Dimitris VoudrisΒαγγελης Φραγκουλοπουλος το παιδί δουλεύει μεροκαματο. Έχει δυο παιδάκια. Έχασε ένα μεροκαματο τρέχοντας στο νησί Θέλει να το ξεχάσει.

Νίκος ΜαλληςΤο μέγιστο λάθος που δεν μήνυσαν τον μαλακά Α

Athos Setter’sΤελικά θα ήθελα να ξέρω με τι κριτήρια προσλαμβάνουν μαλάκες για θηροφύλακες,για αστυνομικούς κτλ κτλ.

Dimitris VoudrisAthos Setter’s οι αστυνομικοί προσλαμβάνονται μεσω ΑΣΕΠ. Υποτίθεται ότι είναι μορφωμένα άτομα με ευαισθησίες Οι θηροφύλακες στην πλειονοτητα είναι άνεργα ταγάρια της περιοχής που προσλαμβάνονται για να μην γυρνοβολανε στα καφενεία και θέλουν να παρουσιάσουν έργο με κάθε κόστος.

Athos Setter’sDimitris Voudris Πάντως έχω διαπιστώσει ότι ότι και στους μεν κ στους δε ψάχνουν άτομα χωρίς κρίση για να τους ελέγχουν απόλυτα….

Nikos TzortzatosΚάτι παρεμφερές έγινε κάποτε με εμένα και σηκώθηκα και έφυγα και γλύτωσα τον σκύλο μου…του πέταξα τα στοιχεία στη μούρη και έφυγα για το γιατρό…με έγραψε και αθωώθηκα…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας