αγωνες

Published on 20 Δεκεμβρίου, 2022 | by kynoclub

0

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για αγώνες επιλογής Εθνικής Ομάδας Ιχνηλατών

Με ανάρτησή του ο Όμιλος Ιχνηλατών Ίστριας ζητά από τους ιδιοκτήτες των φυλών που εκπροσωπεί να δηλώσουν πιθανό ενδιαφέρον για συμμετοχή τους σε αγώνες επιλογές εθνικής ομάδας ιχνηλατών. Τα κριτήρια που απαιτούνται ουκ ολίγα και αρκετά δύσκολα. Δυσκολότερο όλων η δημιουργία αγέλης με 8 σκύλους ίδιας φυλής που θα πρέπει να έχουν ήδη αξιολογηθεί σε εκθέσεις μορφολογίας. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση να συγκροτηθεί η εθνική ομάδα από αγέλες και όχι από ζευγάρια ΄΄η μεμονωμένους σκύλους αποκλείει την μεγάλη πλειοψηφία των λαγοκυνηγών και περιορίζει το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην Εθνική ομάδα μόνο σε 4-5 κυνοτρόφους. Διαβάστε την ανάρτηση του Ομίλου Ιστριακών Ιχνηλατών και δείτε όσα αναφέρει.. Ν.Φ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Τον προσεχή Μάρτιο 2023 θα διεξαχθούν στις Σέρρες οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων για σκύλους ιχνηλάτες (Α.Κ.Ι.) για όλες τις φυλες. Η Εθνική μας Ομάδα θα συγκροτηθεί μέσα από όρους και προϋποθέσεις για τις οποίες μόλις χθές μας ενημέρωσε η Επιτροπή Κριτών και με τη σειρά μας ενημερώνουμε τα Μέλη του Ομίλου και της Ομάδας μας:

1. Θα οριστούν συνολικά 11 Προκριματικοί αγώνες, δηλαδή 5 Σαββατοκύριακα σύν ένας αγώνας. Υποχρεωτικά θα πρέπει να υπάρξει συμμετοχή από τους ενδιαφερόμενους στο 50% των αγώνων δηλαδή 6 υποχρεωτικοί αγώνες. Η επιλογή πρέπει να έχει τελειώσει είκοσι ημέρες πριν τους Πανευρωπαϊκούς, άρα θα διεξαχθούν εντός του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου 2023.

2. Θα συμμετέχουν μόνο Αγέλες των έξι (6) ιχνηλατών ίδιας φυλής (εννοείται ότι πρέπει να υπάρχουν 2-3 αναπληρωματικοί ιχνηλάτες ανά αγέλη), οι οποίοι απαραιτήτως θα πρέπει να έχουν Βιβλιάριο Εργασίας και Επίσημη Αξιολόγηση από Έκθεση Μορφολογίας.

3. Κριτές των Προκριματικών Αγώνων θα είναι υποχρεωτικά μόνο οι: Γκόπης Αθανάσιος, Πεσιλής Φώτιος και Φραγκίδης Ιωάννης. Παρακαλούμε, όσοι ενδιαφέρεστε να μας το γνωστοποιήσετε άμεσα – το αργότερο μέχρι τέλος της εβδομάδας – ώστε να ζητήσουμε από τον ΚΟΕ τη διοργάνωση ως ΟΦΙΙΕ έστω ενός Προκριματικού Αγώνα.

Εκ του ΔΣ


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας