ελληνικος ιχνηλατης

Published on 23 Ιανουαρίου, 2023 | by kynoclub

0

Ομιλία για τον λαγό, κοπή βασιλόπιτας και …βραβεύσεις!


Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 19.00, αίθουσα Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω (Θηβών 475).

Η Λέσχη Ελληνικού Ιχνηλάτη με την υποστήριξη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω σας προσκαλεί στην ομιλία του θηραματολόγου Δρ. Χρήστου Σώκου με θέμα ‘’Σύγχρονες προσεγγίσεις στη διαχείριση του λαγού: θήρα και εκγύμναση σκύλων’’. Θα ακολουθήσει ομιλία –συζήτηση για τους αγώνες Ιχνηλατών και το Κύπελλο Ευρώπης.

Το ραντεβού μας είναι για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 19.00 στην αίθουσα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω (Θηβών 475). Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους τους κυνηγούς και τους κυνόφιλους ανεξαρτήτως σε πιο Σύλλογο ανήκουν. Θα κόψουμε την πίτα μας, θα κληρώσουμε δώρα, θα ακούσουμε τον δρ Χρήστο Σώκο να μας ομιλεί για την βιολογία του λαγού και θα συζητήσουμε για τον Ελληνικό Ιχνηλάτη και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο που θα διεξαχθεί στις Σέρρες τον Μάρτιο. Τέλος θα τιμήσουμε τρεις διακεκριμένους κυνόφιλους για την προσφορά τους στην ελληνική κυνοφιλία και το κυνήγι.

–Περιμένουμε από όσους φίλους έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν δώρα ή ακόμα και προϊόντα παραγωγής τους

Δώρα έχουν ήδη προσφερθεί από τροφές PETLINE, φυσίγγια (ΔΟΡΚΑΣ), διήμερο στον ξενώνα Pieria Resort (Μ. Πεζίκογλου-Δ. Παπαδόπουλος), διήμερο στον ξενώνα ΄΄Αγριολούλουδο Γράμμου΄΄ (Giorgos Mpakatsoulas) δωρεάν παραμονή και εκπαίδευση κουταβιού σε ΄΄περίφραξη΄΄ (Panagiotis Varsanis), βιντεοταινίες, αυτοκόλλητα, (kyoclub.gr) κ.λ.π Όποιος φίλος της Λέσχης μας θέλει να προσφέρει κάποιο δώρο μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ Παναγιώτη Αγγελόπουλο 6907304833 η Νίκος Φωτακόπουλος 6906604113.

Ο Dimitris Papadopoulos (Πρόεδρος Ο.Ε.Λ.) και ο Μιχάλης Πεζίκογλου (πρόεδρος Ομίλου Μπήγκλ) προσφέρουν ένα άμορφο διήμερο  για δύο άτομα στον ορεινό τους ξενώνα στα Πιέρια ορη σε ένα μέλος της Λέσχης ελληνικού Ιχνηλάτη. Τους ευχαριστούμε θερμά!

To ”Αγριολούλουδο του Γράμμου”

Ο κ Γιώργος Μπακατσούλας, εκτροφέας και ένθερμος λάτρης του Ελληνικού Ιχνηλάτη, προσφέρει διήμερη διαμονή για δυο άτομα στο πανέμορφο ΄΄Αγριολουλούδο του Γράμμου΄΄ σε ένα τυχερό κυνόφιλο που αναδειχθεί μετα από κλήρωση στην κοπή της πίτας της Λέσχης 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας