επικαιροτητα

Published on 8 Απριλίου, 2023 | by kynoclub

0

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Βαριά μηχανήματα ανοίγουν δρόμους και στήνουν εργοτάξια, μέσα στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού της Βάλια Κάλντα!

Βαριά μηχανήματα ανοίγουν δρόμους και στήνουν εργοτάξια, μέσα στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού της Βάλια Κάλντα! Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την οργή τους για τα έργα κατασκευής υδροηλεκτρικού και αναφέρουν : “Να, τα βουνά και τα δάση μας που τα χουν γεμίσει με παλιοσίδερα και τσιμέντα… Για αυτούς δεν υπάρχει καμία απαγόρευση ούτε καν μέσα σε Έθνικούς Δρυμούς και υποτιθέμενα προστατευόμενες περιοχές. “Ανάπτυξη” παντού να μην αφήσουν τιποτε όρθιο, να μη μείνει σπιθαμή παρθένας γης σε τουτο τον έρμο τον τόπο.
Ιδού εικόνα μέσα στον Πυρήνα του Εθνικού Δρυμού της Βάλια Κάλντα, όπου απαγορεύεται (για όλους εμάς) να πάρουμε μαζί απο εκεί έστω και ένα κλαδάκι ή ένα λουλούδι (παράδειγμα το φέρνω ειρωνικά μιλώντας)…… Φυσικά μικροί χωματόδρόμοι για αντιπυρική προστασία δεν δημιουργούνται όσοι θα έπρεπε, αλλά δρόμοι φουλ στο τσιμέντο και στην άσφαλτο για τις “επενδύσεις” τους, προφανώς ναι… Να μη ξεχάσετε να τρέξετε να τους ψηφίσετε σύντομα όλους αυτούς που ξεπούλησαν κάθε χιλιοστό γης της χώρας μας…”

πηγή:https://epirusgate.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας