επικαιροτητα

Published on 22 Απριλίου, 2023 | by kynoclub

0

Εσείς τι κάνατε κύριε βουλευτά όταν το κόμμα σας ψήφιζε τον ευνουχισμό των σκύλων μας;

 Να λοιπόν που έφτασε η ώρα του ταμείου! Ήρθε η ώρα της κάλπης και της δικής μας ψηφοφορίας για τον νόμο περί ευζωίας των ζώων.

Κείμενο φωτο: Νίκος Φωτακόπουλος

Οι αξιότιμοι κύριοι βουλευτές ακολούθησαν πιστά την παράλογη επιλογή του αρχηγού τους. Μια επιλογής για γενική υποχρεωτική στείρωση των σκύλων μας. Ήρθε λοιπόν η ώρα  να εισπράξουν και την τελευταία διαμαρτυρία μας. Αυτή την φορά στις κάλπες!

Εικόνα από την διαμαρτυρία των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω στον Αγιο Αντώνιο στο Περιστέρι

Ναι! Τότε δεν μας έδωσαν σημασία. Μας αγνόησαν!

-‘’Ελα μωρέ θα το ξεχάσουν… ‘’. Σκέφτηκαν οι γαλάζιοι, και όχι μόνο, βουλευτές που υποτίθεται υπηρετούν τα αιτήματα των πολιτών στο κόμμα τους και στο κοινοβούλιο. Όμως αυτοί τελικά επέλεξαν να μην πάνε κόντρα στον αρχηγό. Σιγά μην έβαζαν σε ζυγαριά το κομματικό τους μέλλον. Ξέρουμε πως παίζονται αυτά….

Να λοιπόν που ήρθε η σειρά μας. Θυμάστε τα χαριεντίσματα του κ Μητσοτάκη με τις φιλόζωες κυρίες εκεί στο αυθαίρετο κυνοκομείο της Ηλιούπολης στην ζώνη δασικής  προστασίας του Υμηττού; Σίγουρα το θυμάστε και καλό είναι να το έχετε πάντα φρέσκο στην μνήμη σας. Η 21η Μαΐου είναι πολύ κοντά. Θα έρθουν ξανά οι πολιτικές σειρήνες να σας υποσχεθούν πως τα πάντα θα διορθωθούν, πως δεν κατάλαβαν, δεν ήξεραν, δεν γνώριζαν και θέλουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ας μάθουν λοιπόν τώρα πια ήταν η σωστή πλευρά της ιστορίας.

Η Ε Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου συμμετείχε τον Μάιο 2021 στην διαμαρτυρία των κυνοφίλων κυνηγών στο Σύνταγμα. Η σημερινή διοίκηση της Ε” ΚΟΗ ανέλαβε τον εξαγνισμό του ηπειρώτη κ Αμυρά εν όψει εκλογών…

Και αν για την απαγόρευση κυνηγιού την εποχή του covid θα μπορούσαμε να δώσουμε μια έστω και αμφιλεγόμενη δικαιολογία, στην περίπτωση της υποχρεωτικής στείρωσης δεν θα δώσουμε καμία απολύτως. Ήταν μια απόφαση καθαρά για ικανοποίηση της ακραίας φιλοζωικής εκλογικής πελατείας του κ Μητσοτάκη

Ο κ Μητσοτάκης όταν δήλωνε έξω απο το αυθαίρετο κυνοκομείο της Ηλιούπολης την οριζόντια στείρωση των δεσποζόμενων σκυλιών!

Όχι πως η η κυνηγετική ηγεσία δεν έχει ευθύνες. Τεράστιες! Γνωστή η σχέση της αιώνιας διοίκησης της  ΚΣΕ και της Νέας Δημοκρατίας εκ παλαιόθεν. Ποιος δεν θυμάται τους γνωστούς θηροφύλακες να ΄΄παντρεύουν΄΄ το κυνήγι με την πολιτική τύχη του Σαμαρά, του Πατούλη, του Σταθόπουλου κ.λ.π.

Οι φωτο που συνοδεύουν τούτο το κείμενο είναι (και) από την συγκέντρωση που διοργάνωσαν στο Σύνταγμα απλοί κυνηγοί όμως η ηγεσία της ΚΣΕ και τα φερέφωνά της την αγνόησαν.

Σε ένα πανό βλέπουμε και την Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου που συμμετείχε στη διαμαρτυρία του 2021.  Δυστυχώς η σημερινή ηγεσία της ΚΟΗ έχει αναλάβει την …αγιοποίηση του κ Αμυρά σε αγαστή συνεργασία με την ΚΣΕ και τα εκδοτικά παπαγαλάκια της κυνηγετικής παράγκας.  

Ήρθε και η δική μας ώρα λοιπόν.

Σημείωση: Ο Νίκος Φωτακόπουλος είναι πρόεδρος του Κυνοφιλικου Ομίλου Φωκίδος, και ιδιόκτητης του ‘’Βοριά’’, ενός γέρικου σκύλου ηλικίας 11 ετών. Αρνείται πεισματικά να ναρκώσουν και να ακρωτηριάσουν τα γεννητικά όργανα  του σκύλου του άβουλοι βουλευτές…

Δείτε ποιοι είναι οι 158 βουλευτες ψηφήσαν τον σκυλοκτόνο νόμο ΄΄Αργος΄΄

Αυτοί είναι οι 158 βουλευτές της ΝΔ | Capital που ψήφισαν τον σκυλοκτόνο νόμο Αργος


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας