επικαιροτητα

Published on 7 Ιουνίου, 2023 | by kynoclub

0

Το ΕΚΑΒ δεν θα έρθει ποτέ αν δεν έρθει πρώτα η Ρήξη με το κατεστημένο τους!

Κείμενο-φωτο: Νίκος Φωτακόπουλος

Οι επαναληπτικές εκλογές πλησιάζουν. Σε λίγες ημέρες (25 Ιουνίου) θα επιλέξουμε για μια ακόμα φορά τους ..άριστους για να μας κυβερνήσουν τα επόμενα τέσσερα χρόνια…. Σήμερα είχαμε μια 19χρονη έγκυο νεκρή στην Νέα Μάκρη, αφού το ΕΚΑΒ καθυστέρησε κάποιες ώρες μέχρι να ανταποκριθεί, ενώ πριν δυο μέρες είχαμε μια 63χρονη νεκρή σε καρότσα αγροτικού! Δεν υπήρχε λένε ασθενοφόρο στον πολυδιαφημισμένο τουριστικό προορισμό της Κώ, το νησί του Ιπποκράτη. Το ίδιο και σε κάμποσα ακόμα πολύβουα νησιά που τα βράχια τους κοστίζουν χρυσάφι και οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται ως σύγχρονη σκλάβοι. Αξίζει να θυμηθούμε το επίσης πρόσφατο γεγονός με την μεταφορά 5χρονου στην Τουρκία από το Καστελόριζο μια και το ”περιστατικό” δεν μπορούσε να αντιμετωπισθεί εντός συνόρων.

–Καμία ελπίδα πλέον χωρίς Ρήξη με το σάπιο κατεστημένο που μας έχει φέρει ως εδώ…

Και όμως σε μια χώρα που γονατίζει από την …λαίλαπα των 30 εκατομμυρίων τουριστών δεν υπάρχει καν η δυνατότητα άμεσης (και αυτονόητης) βοήθειας από το διαλυμένο  Εθνικό Σύστημα Υγείας. Όπως διαλυμένο  είναι και το ιδιωτικοποιημένο σιδηροδρομικό δίκτυο των 57 νεκρών του πρόσφατου εγκλήματος των Τεμπών….

Δυστυχώς αυτός ο λαός, ή σημαντικό μέρος του, έχει κοντή μνήμη ή απλά έχει πλέον επιστρέψει στο ΄΄σφάξε με αγα΄μ να αγιάσω΄΄… Πως αλλιώς να εξηγηθεί η εκλογική επιβράβευση των ά(χ)ρηστων  των Μεταφορών, της Υγείας, του καταστροφικού υπερΤουρισμού, της Οικονομίας κ.λ.π.;

 Δόξα και ….ψήφο λοιπόν στους  κάθε λογής ανίκανους  επιδοματέμπορους, θρησκέμπορους, πατριδέμπορους, καναλάρχες, ομαδάρχες, ολιγάρχες, γόνους, απογόνους κ.λ.π.

–Καμία ελπίδα πλέον! Χωρίς Ρήξη με το σάπιο κατεστημένο θα έχουμε και άλλα Τέμπη, ανύπαρκτο σύστημα Υγείας, αργοπορημένα ΕΚΑΒ και πολλούς ακόμα νεκρούς εργαζόμενους στις ΄΄ζώνες΄΄ , στίς γαλέρες των νησιών και στα γιαπιά. Τα πάντα θυσία στο βωμό του κέρδους των ολιγαρχών και του πολιτικού προσωπικού τους


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας