ελληνικος ιχνηλατης

Published on 4 Νοεμβρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Νέοι δόκιμοι κριτές εργασίας του Ελληνικού Ιχνηλάτη!

Κείμενο: Δημήτρης Βαβουράκης πρόεδρος Ο.Φ.Ε.Ι

Φώτο: Ν. Φωτακόπουλος

Στις 3 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η γραπτή εξέταση των υποψηφίων Κριτών Εργασίας του ΟΦΕΙ, στο γραφείο του Ομίλου στο Περιστέρι, σύμφωνα με τον Κανονισμό ανάδειξης Κριτών.
Μας τίμησε με την παρουσία του ο κύριος Στέλιος Μακαρίτης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΟΕ, που ως γνωστόν είναι και Διεθνής Κριτής Μορφολογίας. Μίλησε στους υποψήφιους Κριτές και τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της γνώσης του αντικειμένου, της αντικειμενικότητας των κρίσεων και του ήθους που πρέπει απαραιτήτως να διακρίνει τους Κριτές.
Παρευρέθηκαν επίσης η κυρία Βούλα Παπουτσάνη πρώην Πρόεδρος του ΚΟΕ και Κριτής Μορφολογίας, ο κύριος Νίκος Φωτακόπουλος Κριτής Μορφολογίας και Εργασίας και φυσικά ο κύριος Αθανάσιος Γκόπης, Κριτής Μορφολογίας και Εργασίας, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του ΟΦΕΙ.
Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν σε τεστ 40 ερωτήσεων, από τις οποίες οι 30 ήταν του τύπου σωστό-λάθος και οι 10 πολλαπλής επιλογής.
Την εξεταστική Επιτροπή αποτελούσαν τα μέλη του Δ.Σ. Γκόπης,Χανδάκης,Βαβουράκης.
Συμμετείχε στη διαδικασία βαθμολόγησης και ο κύριος Στέλιος Μακαρίτης.
Κρίθηκαν επιτυχόντες 6 υποψήφιοι Κριτές, οι οποίοι και θα ονομαστούν από το Δ.Σ. του ΟΦΕΙ, « ΔΟΚΙΜΟΙ ΚΤΙΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΧΝΗΛΑΤΗ».

Οι νέοι Δόκιμοι Κριτές είναι οι παρακάτω:
1) Αργυρίου Δημήτριος από τη Λαμία.
2) Καλογεράκης Μανόλης από το Ηράκλειο Κρήτης
3) Κουγιάς Σταμάτης από το Άργος
4) Μαργαριτιάδης Γεώργιος από το Κιλκίς
5) Παπαγεωργίου Θανάσης από την Αθήνα
6) Πεσιλής Φώτης από τη Βόνιτσα

kritesΌλοι οι Δόκιμοι Κριτές είναι κυνηγοί και εκδηλώνουν πραγματικό ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τον Ελληνικό Ιχνηλάτη.Εξ αυτών ο Παπαγεωργίου Θανάσης, είναι ο πρώτος εκλεγμένος Πρόεδρος του ΟΦΕΙ. Έχει συντάξει το Εργασιακό Πρότυπο του Ελληνικού Ιχνηλάτη.

Ο Πεσιλής Φώτης ήταν 4 χρόνια μέλος του Δ.Σ. και Γ.Γραμματέας του ΟΦΕΙ.
Ο Αργυρίου Δημήτρης 2 χρόνια μέλος του Δ.Σ. του ΟΦΕΙ και εκτροφέας Ε.Ι.
Ο Καλογεράκης Μανόλης είναι από τους πιο σοβαρούς εκτροφείς Ε.Ι. και είναι γνωστός σε όλους , λόγω των πολλών συμμετοχών του στις Εκθέσεις και στους Αγώνες του Ομίλου.
Οι Μαργαριτιάδης Γεώργιος και Κουγιάς Σταμάτης είναι οι νεώτεροι Δόκιμοι Κριτές, με πολύ ενθουσιασμό και διάθεση να προσφέρουν με δυναμισμό τις υπηρεσίες τους στην υπόθεση του Ελληνικού Ιχνηλάτη.
Όλοι οι Δόκιμοι Κριτές με συνέντευξή τους , στον πρόεδρο του ΟΦΕΙ, εξέθεσαν τις απόψεις τους για τον Ε.Ι. και τον Όμιλο και κατέθεσαν επιστολή-βιογραφικό τους που θα αναρτηθεί στην Ομάδα μας στο facebook.
Συγχαρητήρια στους νέους Δόκιμους Κριτές.
Ο ΟΦΕΙ τους αναθέτει το δύσκολο έργο των Α.Κ.Ι. Ελληνικού Ιχνηλάτη που έχουν κύριο σκοπό τη βελτίωση της φυλής. Απαιτεί απ’ αυτούς σωστή κρίση, σοβαρότητα, ήθος και σεβασμό στους κυναγωγούς και στους Ελληνικούς Ιχνηλάτες.
Σύντομα θα γίνουν Α.Κ.Ι Ελληνικών Ιχνηλατών σε βουνό της Αττικής, στους οποίους θα συμμετέχουν οι Δόκιμοι Κριτές, ως βοηθοί Κριτή, προκειμένου να αποκτήσουν την πρώτη τους εμπειρία. Ίσως μέσα στον Νοέμβρη.
Ακόμη το Δ.Σ. στη συνεδρίαση της Τετάρτης, θα συζητήσει την πρόταση του κυρίου Στέλιου Μακαρίτη για σεμινάριο μέσα στο Δεκέμβρη, στο οποίο θα λάβουν μέρος όλοι οι Κριτές, για να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο θα ασκούν το έργο τους, αλλά και για το ήθος και τη σωστή συμπεριφορά τους.
Το Δ.Σ. του ΟΦΕΙ περιμένει προτάσεις για την πραγματοποίηση αγώνων ιχνηλασίας και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Ευχαριστούμε !
Αθήνα 3-11-2014

Δείτε: Η πρώτη των Ελλήνων κριτών… – KynoClub


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας