ειπαν

Published on 18 Ιανουαρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Διαψεύδει τώρα η ΚΣΕ ότι στηρίζει την Νέα Δημοκρατία.

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος εξέδωσε η ηγεσία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ε.Τ. η ΚΣΕ μέσω της αντιπροσωπίας της ( Παπαδόδημας- Σταθόπουλος)εξέφρασε την στήριξή της στη Νέα Δημοκρατία κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό κ Αντώνη Σαμαρά  παρουσία του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη. Μάλιστα το δημοσίευμα ανέφερε ότι ΄΄η στήριξη έγινε έπειτα από το φιάσκο (!) της επαφής  που είχε μαζί τους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας,..΄΄ Η αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου έγινε ευρύτερα γνωστή όταν το kynoclub.gr την δημοσιοποίησε στον κυνηγετικό κόσμο οπότε και προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις για την εμπλοκή της ηγεσίας των κυνηγών, όπως και ενός συγκεκριμένου θηροφύλακα, στην προεκλογική αντιπαράθεση των κόμματων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάψευση της ΚΣΕ έγινε τρεις μέρες μετά το δημοσίευμα και μόνο όταν ξεσηκώθηκε σάλος εναντίον της ενώ εδώ και μέρες υπάρχουν αντιδράσεις για τον πολωτικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν οι αντικυνηγετικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ο συσχετισμός της στάσης της κυνηγετικής ηγεσίας απέναντι στα δυο πολιτικά κόμματα ήταν λογικό να αφήσει έκθετους τους κ Νίκο Παπαδόδημα και Νίκο Σταθόπουλο ο οποίος, αξίζει να σημειωθεί, είναι στέλεχος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας. Διαβάστε το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου και στην συνέχεια την ανακοίνωση διάψευση της ΚΣΕ για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Ν. Φ.

tipos1

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Δ Ι Α Ψ Ε Υ Σ Η

Έχουμε άπειρες φορές δηλώσει ότι η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος δεν στηρίζει κανένα πολιτικό κόμμα. Αγωνιζόμαστε αποκλειστικά και μόνο για το κυνήγι, με το οποίο ασχολούνται 200.000 πολίτες, που εμείς εκπροσωπούμε, ανεξάρτητα
πολιτικής τοποθέτησης. Αυτό η Κ.Σ.Ε. το έχει αποδείξει και το αποδεικνύει συνεχώς.
Διαψεύδουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το δημοσίευμα της Εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» της 16ης Ιανουαρίου 2015 της σελίδας 9 στη στήλη «εδώ Μαξίμου».

Δεν έγινε εχθές (15-1-2015) συνάντηση της Κ.Σ.Ε. με τον κ. Πρόεδρο της Ν.Δ.

 Η μόνη συνάντηση έγινε το περασμένο Σάββατο 10-1-2015, στα πλαίσια των συναντήσεων που είχε η Κ.Σ.Ε. και ο Πρόεδρός της κ. Ν. Παπαδόδημας με αρχηγούς κομμάτων.

 Κατά τη συνάντηση του περασμένου Σαββάτου δεν υπήρξε καμία δήλωση ή έκφραση στήριξης της Ν.Δ. από την Κ.Σ.Ε. Απολύτως καμία. Η αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας αποτελεί απαράβατο κανόνα λειτουργίας και συμπεριφοράς της Κ.Σ.Ε. Η αλήθεια είναι ο μόνος οδηγός μας. Ο Ελεύθερος Τύπος παρακαλείται να δημοσιεύσει την παρούσα διάψευση.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΜΕΛΟΣ:F.A.C.E.& C.I.C.
ΕΔΡΑ: ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 & ΕΡΜΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΤΚ 10563
Τηλ. 210-3231271 Fax. 210-3222755
http://www.ksellas.gr, e-mail: info@ksellas.gr
ΑΘΗΝΑ 16-1-2015
Αριθ. Πρωτ. 143

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Δείτε: Οι μάσκες έπεσαν! Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία στηρίζει ανοικτά την Νέα Δημοκρατία…

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας