ειπαν

Published on 20 Φεβρουαρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Οι κυνηγοπατέρες, τα χουντικά καταστατικά και ο πακτωλός του χρήματος…

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΥΤΡΑΣ (πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων)

Έγραψε στο περιοδικό ΄΄Tο Κυνήγι στα Γιάννενα΄΄ και στη στήλη  ΄΄ Aπό το βήμα του προέδρου΄΄ στο  τεύχος 62΄΄

Screen Shot 2015-02-20 at 9.50.28 π.μ.΄΄. -Ο απόηχος των βουλευτικών εκλογών τις 25 Γεννάρη βρίσκει την κυνηγετική οικογένεια εμβρόντητη αμήχανη και εξοργισμένη –εμβρόντητη για την εμπλοκή του τριτοβάθμιου οργάνου μας (Συνομοσπονδία( και μερικών δευτεροβάθμιων (Ομοσπονδιών) και πρωτοβάθμιων  (Συλλόγων)  στην εκλογική διαδικασία κατάφωρα, απερίσκεπτα  ξεδιάντροπα και προκλητικά υπέρ  συγκεκριμένων κομμάτων του παλιού  κατεστημένου το οποίο τους εξέθρεψε  και τους συντηρούσε έως τώρα.

–αμήχανη γιατί δεν ξέρει οι συγκεκριμένοι ΄΄κυνηγοπατέρες΄΄  πως  θα πουλήσουν το τομάρι τους εις βάρος του κυνηγίου  για να γίνουν αρεστοί  στη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου –εξοργισμένη γιατί έως τώρα δεν τους απέμεινε ελάχιστη τσίπα για να παραιτηθούν και να πάνε σπίτια τους.

Συνάδελφοι με δυναμική παρέμβαση θα ζητήσουμε: αναθεώρηση των καταστατικών των κυνηγετικών οργανώσεων  που διέπονται από τον αναγκαστικό νόμο της χούντας 86 του 1969 .

-Κατάργηση των σωματείων σφραγίδων που υπηρετούν μόνο την ψηφοθηρία των παραπάνω κυνηγετικών οργανώσεων και αναπαράγουν μόνο σχέσεις εξάρτησης και τίποτα άλλο.

–η θηροφυλακή στα πρωτοβάθμια όργανα που την πληρώνουν και όχι στο λόμπι των λαθροθηρών

– επιτέλους έλεγχο στον πακτωλό χρημάτων που εισρέουν στα ταμεία της Συνομοσπονδίας..΄΄

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr.  Πες τα πρόεδρε! Αυτά που γράφεις έπρεπε να τα γράφει ο   κυνηγετικός τύπος. Δυστυχώς η εξάρτηση,  από τον πακτωλό,  δεν ισχύει μόνο για τους εκλέκτορες των κυνηγετικών συλλόγων  ισχύει  και για τον απόλυτα ελεγχόμενο και υπάκουο κυνηγετικό τύπο που καλοπληρώνεται με άχρηστες διαφημίσεις και  συνδρομές για να αποσιωπά όσα εσυ τους λές και δεν θέλουν οι αιώνιοι  κυνηγοπατέρες να γράφοντα και να ακούγονται..

Δείτε: Οι μάσκες έπεσαν! Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία στηρίζει ανοικτά την Νέα Δημοκρατία…

Δείτε: Ντοκουμέντο! Να τι συμβαίνει σε κάποιες Κυνηγετικές Οργανώσεις;

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας