κυνικος

Published on 27 Απριλίου, 2015 | by Kynoclub

0

Δέσε το σκύλο σου και κατέβα από το βουνό ρε!

Κείμενο: Κυνικός

tampelaΚαταγγελίες που φτάνουν στο kynoclub.gr  αναφέρουν ότι τα παράνομα εκπαιδευτικά συνεχίζονται στην πιο ευαίσθητη αναπαραγωγική περίοδο του χρόνου.  Δυστυχώς ορισμένοι ανεγκέφαλοι δεν βάζουν μυαλό και ας γνωρίζουν την ζημιά  που μπορούν να προκαλέσουν , ιδιαίτερα στην πέρδικες που βρίσκονται στην κορύφωση της ωοτοκίας ή της  εκκόλαψης.  Μεταξύ όλων αυτών των παρανομούντων,   σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες,  έχουν αναφερθεί και τα ονόματα ορισμένων κυναγωγών που προετοιμάζονται εντατικά για το ΄΄Τρόπαιο Πολυκανδριώτη΄΄ και την επιλογή των εθνικών ομάδων για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βουνού για Πόιντερ και Σέττερ που φέτος θα διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Όμως δεν είναι μόνο οι πουλοσκυλάδες που κάνουν ζημιά. Μεγαλύτερο μερίδιο στα καταστροφικά εκπαιδευτικά έχουν οι λαγογουρουνοσκυλάδες που  ολοχρονίς και ενίοτε ολονυχτίς συνεχίζουν την εκπαίδευση των σκύλων τους. Όσο για τις λεγόμενες Ζώνες Εκπαίδευσης,  ακόμα και η εκπαίδευση μέσα σε αυτές , όταν φωλεοποιούν πέρδικες η υπάρχουν γκαστρωμένες λαγήνες και λαγόπουλα κάνει ζημιά. Φυσικά  και δεν μπορεί να είναι άλλοθι το γεγονός ότι δεν υπάρχει (ηθική) απαγόρευση.

Κατά τα άλλα θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε, από τους λαλίστατους κυνηγοπατέρες,  πόσες μηνύσεις έχουν κάνει  για παράνομα εκπαιδευτικά οι  θηροφύλακες που  τελικά δεν εκστράτευσαν στη Ζάκυνθο λόγω …ανωτέρας βίας.

Δείτε: Nτροπή ρεεεεεεέ!!!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας