κυνικος

Published on 15 Ιανουαρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Πρωτοφανής επίθεση της ΚΣΕ στις ανεξάρτητες κυνηγετικές σελίδες και φωνές του διαδικτύου!

Σε ανακοίνωση της η αιώνια ηγεσία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος μιλά για περιθωριακή και ανεύθυνη ΄΄δημοσιογραφία΄΄ από κάποιους διαχειριστές του διαδικτύου. Όμως η διοίκηση της ΚΣΕ ενώ αποφεύγει να κατονομάσει αυτούς τους διαχειριστές δεν αποφεύγει τον διαχωρισμό ανάμεσα στον ηλεκτρονικό και τον έντυπο κυνηγετικό τύπο. Προφανώς η ανεξαρτησία που παρέχει το διαδίκτυο, και η ελεύθερη κρητική που ασκείται μέσα από αυτό, έχει ενοχλήσει σφοδρά τους αναντικατάστατους κυκυνηγοσυνδικαλιστές που επί τριάντα χρόνια ηγούνται της κυνηγετικής κοινότητας που είναι γνωστό σε όλους ότι λειτουργεί με βάση χουντικά καταστατικά. Είναι αξιοσημείωτο όμως το γεγονός ότι η διοίκηση της ΚΣΕ επιτίθεται αποκλειστικά στην ενημέρωση του διαδικτύου και όχι στα ελεγχόμενα, μέσω άχρηστων διαφημιστικών καταχωρήσεων, κυνηγετικά έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά)  στα οποία ξοδεύει ουκ ολίγα χρήματα των κυνηγών. εξασφαλίζοντας έτσι την υποστήριξη τους και την δημοσιογραφική της ασυλία.

-Διαβάστε την ανακοίνωση της διοίκησης της ΚΣΕ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

-Είναι  η διοίκηση που παρέλαβε 300.000 και πλέον κυνηγούς και τους μείωσε στις 170.000! -Είναι η διοίκηση που παρέλαβε μια λίστα με 51 θηρεύσιμα είδη και τα μείωσε στα 36!

-Είναι η διοίκηση που επί των ημερών της περιορίστηκε δραματικά  το κυνήγι όχι μόνο σε θηρεύσιμα είδη αλλά  και σε ότι έχει να κάνει με  γεωγραφικούς και χρονικούς περιορισμούς!

-Είναι η διοίκηση που πολέμησε λυσσαλέα το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών και οποιαδήποτε φωνή δεν μπόρεσε και δεν μπορεί να ελέγξει.

-Είναι η διοίκηση, στελέχη της οποίας πολιτικοποίησαν  τις κυνηγετικές οργανώσεις προσφέροντας σε συγκεκριμένα κόμματα τους κυνηγούς ως εκλογική πελατεία.

-Είναι η διοίκηση της ΚΣΕ τα μέλη της οποίας εκλέγονται αδιαλείπτως επί 20 και 30 χρόνια  από 20-30 άτομα σε σύνολο 170.000 κυνηγών εξ αιτίας της χουντικής διάρθρωσης των κυνηγετικών οργανώσεων.

-Κατά τα άλλα ενόχλησε την διοίκηση της ΚΣΕ  η κριτική που της ασκείται από τις ανεξάρτητες απόψεις που εκφράζονται μέσω διαδικτύου και το αίτημα που εκφράζεται όλο και πιο έντονα για εκδημοκρατισμό των κυνηγετικών οργανώσεων…

-Περαστικά της…

________

kse

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΚΣΕ ενωμένη και δυνατή αντιμετωπίζει τα ανεύθυνα δημοσιεύματα και ετοιμάζεται εντατικά για τον εθνικό διάλογο για το κυνήγι

Κατά την συνεδρίαση της 12ης Ιανουαρίου 2016 του Δ.Σ. της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στην οποία συμμετείχαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη όλες οι Ομοσπονδίες ( 1) Στερεάς Ελλάδος, 2) Μακεδονίας – Θράκης, 3) Πελοποννήσου, 4) Θεσσαλίας,5) Ηπείρου, 6) Κρήτης & Δωδεκ., 7) Αρχιπελάγους), αποφασίστηκαν με πλήρη ομοφωνία τα εξής:

1. Κάκιστες υπηρεσίες στο κυνήγι και στους Έλληνες κυνηγούς προσφέρει η περιθωριακή και ανεύθυνη «δημοσιογραφία» που επιμένουν να κάνουν κάποιοι διαχειριστές του διαδικτύου και αρθρογράφοι που αυτοπροσδιορίζονται ως «υποστηρικτές» των κυνηγετικών συμφερόντων. Αυτά τα ανεύθυνα, παραπλανητικά και μακριά από την πραγματικότητα δημοσιεύματα και σχόλια καταδικάζονται από το σύνολο των επίσημων Κυνηγετικών Οργανώσεων.
2. Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος και οι Ομοσπονδίες θα συμμετάσχουν στον «Εθνικό Διάλογο» που προκήρυξε ο Υπουργός για το κυνήγι, με τρόπο υπεύθυνο, συντεταγμένο, ενιαίο και αποφασιστικό, αποδεικνύοντας έτσι τη συνοχή και ενότητα των κυνηγών που είναι πιο αναγκαία από κάθε άλλη φορά.
3. Οι όποιες κατευθυνόμενες δημοσιεύσεις που εξυπηρετούν σκοπιμότητες των συντακτών τους και των υποβολέων τους και έτσι δίνουν τροφή στους κάθε μορφής αντικυνηγούς, δεν επηρεάζουν τη συνοχή μας και τον συλλογικό τρόπο λειτουργίας μας.
4. Οι 7 Κυνηγετικές Ομοσπονδίες μαζί με τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. της Κ.Σ.Ε. συζήτησαν και αποφάσισαν ομόφωνα τους στόχους, τη στρατηγική, τα επιχειρήματα και το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί κατά τον «Εθνικό Διάλογο» προκειμένου να υπερασπιστούμε με τρόπο πειστικό τη συνέχιση του κυνηγίου στη χώρα μας που σήμερα βάλλεται και κινδυνεύει.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Δείτε: Οι κυνηγοπατέρες, τα χουντικά καταστατικά και ο πακτωλός του χρήματος…

Δείτε: Κυνηγετική Συνομοσπονδία: Απαξίωση ή εξοστράκιση; λειψανδρία ή επάρκεια των ιδίων προσώπων;


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας