κυνικος

Published on 16 Μαρτίου, 2016 | by Kynoclub

0

Το άφαντο Κόμμα Κυνηγών και η διαβούλευση για το κυνήγι!

γράφει ο Κυνικός

Και ενώ το κυνήγι περνά μια από τις πλέον κρίσιμες περιόδους του εξ αιτίας της ΄΄διαβούλευσης΄΄,  το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών παραμένει άφαντο και σιωπηλό. Όχι μόνο δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του,  όπως όφειλε,  αλλά ούτε καν μια ανακοίνωση δεν έχει εκδώσει για να υποστηρίξει τις κυνηγετικές θέσεις. Η ηγεσία του για μία ακόμα φορά επιλέγει την αποχή και την διαχρονική της επιλογή να μην ανακατεύεται στα πόδια των αιωνίων κυνηγοσυνδικαλιστών. Προτιμά ο πρόεδρος του  κ Τσαγκανέλιας  (ιδιοκτησία του  είναι στην ουσία το Κόμμα) να βρίσκεται το ΚΕΚ σε …καταστολή παρά να  ενοχλήσει με την παρουσία του τους αιωνίους Παπαδόδημα, Καραγιάννη, Σταθόπουλο κ.λ.π. Όπως και οι υπόλοιποι εκδότες κυνηγετικών εντύπων, προτιμά να εισπράττει τις συνδρομές και τις διαφημίσεις των ΚΣΕ, Δ ΚΟΣΕ κ.λ.π. και να σιωπά πάρα να παίξει τον ρόλο του ως αρχηγός πολιτικού Κόμματος με ποσοστό της τάξης του 1%. Και αναρωτιέται οποιοσδήποτε καλόπιστος παρατηρητής:

 Αν δεν μπορεί το ΚΕΚ αυτή την κρίσιμη ώρα της διαβούλευσης για το κυνήγι, να εκφέρει πολιτικό λόγο τότε είναι βέβαιο ότι δεν θα τον εκφέρει ποτέ!

kek1

Ο κ Λεβέντης και οι Οικολόγοι Πράσινοι με εκλογικά ποσοστά ανάλογα ή πολύ μικρότερα του ΚΕΚ έχουν καταφέρει να είναι ρυθμιστές της πολιτικής ζωής την ώρα που οι Έλληνες Κυνηγοί διαπιστώνουν ότι 25 χρόνια ΚΕΚ, όχι μόνο πήγαν χαμένα, αλλά εξαργυρώθηκαν στο βωμό σκοπιμοτήτων και  αρμονικής συνύπαρξης  αιωνίων κυνηγοπατεράδων και Τσαγκανέλια ! Και εις άλλα με υγεία…

Δειτε: Να γιατί δεν θα είμαι υποψήφιος με το Κ.Ε.Κ.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας