ειπαν

Published on 24 Φεβρουαρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Απύθμενη η βλακεία του λαθροθήρα των αγριόγιδων!

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΥΠΡΙΔΗΜΟΣ (Δημοσιογράφος επί κυνηγετικών θεμάτων και ειδικός στα κυνηγετικά όπλα). Έγραψε στο facebook σχολιάζοντας την σύλληψη των δολοφόνων των αγριόγιδων.

΄΄ Για να το εμπεδώσουμε: η ομοσπονδιακή θηρφυλακή που ιδρύσαμε και χρηματοδοτούμε εμείς οι κυνηγοί, η ίδια θηροφυλακή που λοιδορείται ασύστολα από τους αντί, εντόπισε τους λαθροθήρες. Αν δεν υπήρχε η δική μας θηροφυλακή θα έφευγαν ανενόχλητοι. Άφαντη η κρατική θηροφυλακή. Ανύπαρκτοι οι περιβόητοι “αστυνομικοί περιβάλλοντος” που θα διόριζε ο Τσιρώνης. Κρυμμένος ο “φορέας διαχείρισης” του πάρκου. Με αυτά τα μη μέτρα νομίζουν ότι θα προστατεύσουν το περιβάλλον και την πανίδα.

-Απύθμενη η βλακεία του λαθροθήρα. Κρέας θηραμάτων, πιστοποιημένο από κτηνίατρο, πολύ φθηνό, υπάρχει άφθονο σε χώρες της ΕΕ. Αν είχαν μυαλό θα εισήγαγαν το κρέας νόμιμα και θα το πουλούσαν στους χαζούς που επιμένουν ότι το “κλεμμένο είναι πιο γλυκό” σε τοπικές τιμές και θα θησαύριζαν. Αντ’ αυτού τρέχουν στα γκρέμια και ρισκάρουν σύλληψη. Δαιμόνιο της φυλής, όχι αστεία!΄΄

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr  Ουδέν!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας