ειπαν

Published on 7 Μαρτίου, 2017 | by Kynoclub

0

Το μήνυμα του Προέδρου της ΣΤ ΚΟΜΑΘ κ. Γιάννη Πολυχρόνη για τη λήξη της Κυνηγετικής περιόδου και το σχόλιο του …Κυνικού!

Συνάδελφοι,
Μία ακόμη κυνηγετική περίοδος έληξε.
Μία Κυνηγετική περίοδος για την οποία έγινε μεγάλος αγώνας για να υπογραφεί η Ρυθμιστική Απόφαση του Υπουργού για την έναρξη και τη λήξη. Ο αγώνας αυτός έγινε από όλες τις Κυνηγετικές Οργανώσεις, από τους Συλλόγους, από τις Ομοσπονδίες, με μπροστάρη την Κυνηγετική Συνομοσπονδία.
Κύριοι συνάδελφοι, πράγματι ήταν μία κυνηγετική χρονιά με καλή κάρπωση, αυτό δείχνουν όλα τα στοιχεία που έχουμε στην Ομοσπονδία.
Με σεβασμό στον εαυτό μας, στο περιβάλλον, στην άγρια πανίδα, στην ξένη περιουσία, στους νόμους συνεχίζουμε όλοι μαζί.
Εμείς σαν Δ.Σ. της Ομοσπονδίας προσπαθήσαμε για το καλύτερο, εσείς κύριοι Συνάδελφοι των Δ.Σ. των Συλλόγων πρέπει να εφαρμόζετε όλα όσα προβλέπονται από το καταστατικό του Συλλόγου και εσείς κύριοι Συνάδελφοι κυνηγοί να βρίσκεστε δίπλα στο Σύλλογο με προτάσεις με κριτική, αλλά και με δουλειά.
Όλοι μαζί κερδίζουμε. Δεν περισσεύει κανένας.
Τελειώνοντας επισημαίνω τα θέματα ασφάλειας κατά την άσκηση της θήρας και σας προτρέπω να είμαστε όλοι μαζί στην πρώτη γραμμή.

Ο Πρόεδρος
Της ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ

Πολυχρόνης Ιωάννης..

ΣΧΟΛΙΟ Κυνικού:   Oτι πείτε …κύριε πρόεδρε!  Δεν περισσεύει κανείς…

-Μήπως όμως πρέπει να δούμε λίγο το μέγα θέμα του εκδημοκρατισμού των κυνηγετικών οργανώσεων;  Γιατί  να είναι π.χ προϋπόθεση, για την εκλογή στην θέση του προέδρου  της ΣΤ ΚΟΜΑΘ,  ο υποψήφιος να είναι μόνιμος  κάτοικος και μέλος Κυνηγετικού Συλλόγου της Θεσσαλονίκης; Το Κιλκίς, η Κατερίνη ή η Κομοτηνή βρίσκονται σε άλλες χώρες ; Γιατί οι κυνηγοί των άλλων νομών να μην μπορούν να διεκδικήσουν αξιώματα στην διοίκηση των Ομοσπονδιών και της ΚΣΕ;

-Ως πότε εσείς και οι άλλοι ΄΄αιώνιοι΄΄ θα …κάθεστε, ως πολυχρονεμένοι μας πασάδες, για δεκαετίες στις καρέκλες σας εκμεταλλευόμενοι τα χουντικά καταστατικά ;

-Θεωρείται ότι είναι δημοκρατικό και δίκαιο ο πρόεδρος της ΚΣΕ των  175.000 κυνηγών να εκλέγεται με 20-30 σταυρούς, ο πρόεδρος της ΚΟΜΑΘ των 55.000  κυνηγών με 40-50 ενώ ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων ή Αιγάλεω  με 1.500;

-Όσο για το ΄΄κατόπιν ενεργειών μας΄΄ κυνηγήσατε και φέτος μας φέρνει και λιγάκι  σε δούλεμα…. Να σας έχει καλά λοιπόν ο θεός που χάρη σε σας, και τους μπροστάρηδες της ΚΣΕ, κυνηγήσαμε και φέτος..

Κυνικός (απογοητευμένος)

ΔΕΙΤΕ: Να τους έχει ο θεός καλά!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας