ερωτησεις

Published on 12 Απριλίου, 2017 | by Kynoclub

0

Ερώτηση: Διαθέτω 200 ευρώ για ένα μονόκαννο. Να το αγοράσω;

Ερώτηση: Διαθέτω 200 ευρώ για ένα μονόκαννο. Να το αγοράσω;
Θα ήθελα να μου πείτε το μονόκαννο είναι καλό ως όπλο για έναν αρχάριο ο οποίος διαθέτει το πολύ 200€ ή να πάρει αν βρει κανένα μεταχειρισμένο σε αυτά τα λεφτά . Για το μονόκαννο έχω ακούσει ότι κλωτσάει πολύ, ισχύει;Ρωτάω για το μονόκαννο γιατί μου δίνει ένας γνωστός μου ένα παλιό fabarm

Απαντά ο Νίκος Φωτακόπουλος

-Δεν αναφέρετε σε τι κυνήγι θα χρησιμοποιήσετε το όπλο που θα αγοράσετε. Σε κάθε όμως περίπτωση προτιμήστε ένα (καλο)μεταχειρισμένο δίκαννο. Αυτή την εποχή, λόγω κρίσης, υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες προσφορές προς πώληση, είτε από ιδιώτες είτε από κυνηγετικά καταστήματα,  στα χρήματα (περίπου) που διαθέτεται.

-Το μονόκαννο απαιτεί αυξημένες σκοπευτικές ικανότητες και συνήθως το χρησιμοποιούν ΄΄ψαγμένοι΄΄ και  έμπειροι στην σκόπευση κυνηγοί με ιδιαίτερα αθλητική παιδεία που δίνουν προτεραιότητα στην διαδικασία και όχι στην κάρπωση. Σαν πιο ελαφρύ όπλο είναι λογικό να έχει μεγαλύτερο λάκτισμα από ένα δίκαννο ή ημιαυτόματο συγκρινόμενα όμως με φυσίγγιο ίδιας γόμωσης. Το ΄΄πρόβλημα΄΄ λύνεται με την χρήση φυσιγγίων με ελαφρές γομώσεις.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας