Published on 25 Μαΐου, 2017 | by Kynoclub

ΒΙΝΤΕΟ! O κύκλος των χαμένων κριτών που δεν ανήκουν στο …σύστημα ΟΚΑΔΕ & ΚΟΕ!

κείμενο: Κυνικός

Έχουν περάσει πλέον επτά χρόνια από τότε που τραβήχτηκε  αυτό το Βίντεο κάπου στον Λαγκαδά. Ο παλιός και έμπειρος Νίκος Φαϊτάς πλέκει το εγκώμιο του Δημήτρη Μεγαγιάννη που τότε έκανε τα πρώτα του βήματα ως κριτής. Το δηλώνει ξεκάθαρα:

-Η ελληνική κυνοφιλία κέρδισε κάτι πολύ σημαντικό που θα το δούμε τα επόμενα χρόνια. Είναι ο κριτής Τάκης Μεγαγιάννης!

-Όμως μετά από μια επιτυχημένη πορεία ως κριτής ακόμη και Μεγάλης Έρευνας ο Δημήτρης Μεγαγιάννης μπήκε στο ψυγείο του συστήματος του ΟΚΑΔΕ και του ΚΟΕ. Αρχικά αραίωσαν οι προσκλήσεις ενώ μετά τις περσινές εκλογές του Ομίλου Πόιντερ -Σέττερ ο Δημήτρης Μεγαγιάννης μπήκε οριστικά στο ψυγείο.  Είχε το θράσος να θέσει  υποψηφιότητα για την διοίκηση του ΟΚΑΔΕ χωρίς να ρωτήσει προηγουμένως το …ιερατείο!

-Το ΄΄σύστημα΄΄ δεν συγχωρεί! Όποιος δεν υποτάσσεται στην  ομάδα που εξουσιάζει τον ΟΚΑΔΕ δεν έχει καμία συνέχεια ούτε ως κριτής, ουτε ως μέλος, ούτε ως κυναγωγός.  Ας θυμηθούμε τι έγινε με τους Πετρόχειλο, Ραπακούλια, Φωτακόπουλο κ.λ.π

Ο ίδιος ο Δημήτρης Μεγαγιάννης δηλώνει ότι ο κ Γκουζούνας, ως πρόεδρος του ΟΚΑΔΕ,  του έστελνε λίστα με τους αγώνες για τους οποίους ερωτάτο αν μπορεί να κρίνει. Όμως πρόσκληση να κρίνει δεν λάμβανε. Από τις εκλογές του 2016, οπότε ο συμπαθής Βολιώτης κριτής έθεσε υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος, δεν λαμβάνει πια ούτε την λίστα των αγώνων με  το τυπικό και προσχηματικό ερώτημα που προαναφέρθηκε.

Ο Δημήτρης Μεγαγιάννης βέβαια δεν προσκαλείται να κρίνει, ούτε στους αγώνες του ΚΟΕ, αφού ο υπεύθυνος κ Ψυχάρης δεν αποκλίνει καθόλου από την γραμμή που χαράζει ο ΟΚΑΔΕ (όπως και η κα Γαλανού). Προσδοκεί (ο κ Ψυχάρης) τόσο την εκλογική στήριξη των ΄΄Οκαδητών΄΄ όσο και την ένοχη σιωπή τους στην καταγγελία εναντίον του ότι χωρίς να είναι κριτής βρετανικών φυλών έκρινε παράτυπα και επανειλημμένα σε αγώνες κυνηγετικών ικανοτήτων!

-Βέβαια ο κ Δημήτρης Μεγαγιάννης δεν είναι η μοναδική περίπτωση κριτή που μπήκε  στο …ψυγείο για συμμόρφωση. Είναι αρκετοί οι παραγκωνισμένοι κριτές και σε κάποιους από αυτους θα αναφερθούμε σε νεότερες αναρτήσεις.

Κλείνοντας αξίζει να σημειώσουμε πως όταν έθεσε υποψηφιότητα ο κ Μεγαγιάννης, το 2016, χωρίς να εκλεγεί, είχε υποβάλει υποψηφιότητα και ο κυναγωγός Ηλίας Λεωνίδας ο οποίος όπως είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα kynoclyb.gr  δέχτηκε μεγάλες πιέσεις με αποτέλεσμα να υποβάλει τελικά την παραίτηση του! Προφανώς είχε πάρει το μήνυμα της …μαύρης λίστας από την ΄΄Αυλή΄΄  (όπως θα έλεγε και ο κ Νίκος Κατσαρός) και έκανε πίσω! Δείτε τα σχετικά βίντεο!

ΔΕΙΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η Black List της Ελληνικής Κυνοφιλίας

Προεκλογικό …bullying κατά υποψήφιου εν όψη των αρχαιρεσιών του ΟΚΑΔΕ!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας