ειπαν

Published on 17 Ιουλίου, 2017 | by Kynoclub

0

Μήνυμα Προέδρου Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωαννίνων κ Ευάγγελος Λύτρας απευθύνεται στα μέλη του Συλλόγου και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται για το κυνηγετικό γίγνεσθαι της Ηπείρου.

Φίλε Κυνηγέ,

Η ιστοσελίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων στην οποία έχεις πρόσβαση εντάσσεται στην προσπάθεια του Δ.Σ. του Συλλόγου
για ενημέρωση των μελών του σε θέματα που αφορούν το κυνήγι σήμερα και ενέργειες που γίνονται ή πρέπει να γίνουν και που θα επηρεάσουν την πορεία του στο μέλλον.
Απευθύνεται βέβαια και σε ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν τι είναι το κυνήγι και το ρόλο που διαδραματίζει ο Κυνηγετικός Σύλλογος στην κοινωνία που δραστηριοποιείται..

Το κυνήγι σήμερα είναι άθλημα και όπως όλα τα αθλήματα διέπεται από κανόνες.
Κανόνες γραπτούς που έχει θεσπίσει η πολιτεία και που απορρέουν από το περί δικαίου αίσθημα που διέπει την κοινωνία μας και τους θεσπιστές αυτών των κανόνων.
Κανόνες άγραφους που υπαγορεύονται από την ηθική και τη συνείδηση των κυνηγών και που έχουν διαμορφωθεί και εξελιχθεί στο πέρασμα του χρόνου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Το κυνήγι είναι νόμιμη και οικολογικά συμβατή δραστηριότητα και επιδίωξή μας είναι κάθε καινούργιο μέλος που μπαίνει στην οικογένειά μας να συνειδητοποιήσει ότι είναι μέλος ενός ευρύτερου περίγυρου δομημένου πάνω τους κανόνες που προανέφερα με συγκρότηση, άποψη και θέσεις υπαγομένου στην εξελεγκτική πορεία της κοινωνίας μας .Να μάθει σήμερα πως πρέπει να συμπεριφέρεται στον συνάδελφο κυνηγό, στο θήραμα, στο σκύλο του, στον άνθρωπο της υπαίθρου για να έχει απαίτηση αύριο σε ότι έχει σχέση με το κυνήγι.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ιωαννίνων άνοιξε σήμερα τις πόρτες στην ηλεκτρονική ενημέρωση και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια.

Λύτρας Ευάγγελος
Πρόεδρος Δ.Σ. Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας