ειπαν

Published on 20 Ιουλίου, 2017 | by Kynoclub

0

K.Σ. Αιγάλεω! Σκοπιμότητες θα καθυστερήσουν και φέτος την έκδοση της Ρυθμιστικής.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αιγάλεω με ανάρτηση του στο διαδίκτυο προαναγγέλλει την σκόπιμα καθυστερημένη έκδοση της Ρυθμιστικής απόφασης για την νέα κυνηγετική περίοδο. Να τι γράφει η ανάρτηση.

΄΄Σε αναμονή της ρυθμιστικής .

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Συλλόγου μας η φετινή ρυθμιστική απόφαση για το κυνήγι αναμένεται να εκδοθεί στα μέσα του Αυγούστου , λίγες ημέρες πριν την έναρξη του κυνηγίου . Δηλαδή για άλλη μια φορά καθυστερημένη. Οι όποιες σκοπιμότητες θα δημιουργήσουν και πάλι ταλαιπωρία σ΄ όλους και πρώτα απ΄ όλους στους κυνηγούς και στους Κυνηγετικούς Συλλόγους .Ένα έργο που απ’ ότι φαίνεται θα παιχτεί και φέτος με θεατές τους κυνηγούς και τον κυνηγετικό κόσμο και πρωταγωνίστρια την ιδιότυπη Υπουργική απόφαση που επιμένει να ρυθμίζει επίκαιρα την θήρα στη χώρα μας σε παράκαμψη του ισχύοντος αναχρονιστικού Δασικού Κώδικα !΄΄

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr Ας είμαστε ειλικρινείς προς τους κυνηγούς. Την καθυστέρηση, στην έκδοση της ρυθμιστικής απόφασης, την επιδιώκει πάση θυσία η ηγεσία της ΚΣΕ. Η έκδοση της λίγες ήμερες ή ώρες πριν την έναρξη του κυνηγίου, δυσκολεύει αφάνταστα όσους κυνηγούς είναι μέλη ανεξάρτητων συλλόγων η βγάζουν την άδειά τους μόνοι τους στα δασαρχεία. Έτσι ξαναγυρνάμε όλοι  στο υποχρεωτικό  μαντρί. Όσο για το γνωστό άλλοθι ότι ο (…χρήσιμος στους αιώνιους) κ. Αγγελέτος θα προλάβει να υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα για να μας κόψει το κυνήγι πριν αρχίσει στις 20η Αυγούστου είναι πάντα ένα αστείο επιχείρημα και δικαιολογία.

ΔΕΙΤΕ: Παγκόσμιο φαινόμενο και …ιλαροτραγωδία η έκδοση της ρυθμιστικής απόφασης για το κυνήγι.

ΔΕΙΤΕ: Δοξάστε με! Καλά που υπάρχω εγώ και μπορείτε να κυνηγάτε…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας