ειπαν

Published on 28 Φεβρουαρίου, 2018 | by Kynoclub

0

Ντέρμπυ Πόιντερ-Σέττερ 2018. Οι …αδύναμες πλάτες των κριτών που έδωσαν παντού ΄΄Εξαίρετος΄΄ για να μην στεναχωρηθεί κανένας…

ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (παλαιό μέλος ΟΚΑΔΕ, κριτής Αγώνων και ερασιτέχνης εκτροφέας)

Έγραψε σε ανάρτηση του στο facebook σχολιάζοντας το φετινό ντέρμπυ για Πόιντερ & Σέττερ όπου σχεδόν σε όλους τους  σκύλους που μπήκαν στην βαθμολογία αποδόθηκε από τους κριτές ο χαρακτηρισμός ΄΄Εξαίρετος΄΄. Δηλαδή ο μοναδικός χαρακτηρισμός  που δίνει το δικαίωμα για συμμετοχή στην διεκδίκηση του τίτλου του νικητή. Ενδιαφέρον όμως έχει και η φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτησή του. Ένα στόμα φιμωμένο με αγκάθια; Τι θέλει να πει άραγε ο συμπαθείς Αλέκος;;;

΄΄Όντως Μεγάλη κυνοφυλικη γιορτή το derby πολύς ο παθιασμένος κόσμος Μεγάλη αγάπη για το σκύλο μέχρι εδώ σύμφωνοι. Αλλά πολύ μεγάλο το τσουβάλι των εξαιρετων σκύλων τα χώρεσε όλα να μην στεναχωρηθεί κανένας Αναρωτιέμαι δεν υπήρχε Πολύ Καλος ;τοσο πολύ έχει ανέβει το επίπεδο; και πολλές επανακλησεις να τις κάνουμε δύο να έχουμε δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό και ας είχαν σφάλμα αποκλεισμού στην επανακληση.
Έτσι φτάσαμε σε τελικό με σκυλιά άνισων δυνατοτήτων. Και αναρωτιέμαι τι νόημα είχε η προεπιλογή!!!΄΄

ΣΧΟΛΙΑ

Giourgas Stamatis δυστυχώς το DERBY ειναι prova και δεν ειναι γιορτη γιατι θα πρεπεινα σοβαρευτουμε λιγο εαν διαδίδουμε παντου οτι κανουμε 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ

George Tsordas Αν δεν σε ηξερα θα νομιζα πως εισαι μουγγος

Tasos Kelemidis Αλεξανδρε ..διαβασα με προσοχη τα γραφομενα σου..και επειδη εισαι απο τους πολυ πολυ παλιους,,,θυμισου πως ειχαμε πει να γινεται το DERBY……με σκυλια αδουλευτα ,,,για να βλεπουμε φυσικα προσοντα…..τωρα που το φτασαμε;…τρεχουμε περισσοτερα απο τους Ιταλους….οτι ηλικια γουσταρει ο καθενας δηλωνει…και 5 μηνες το καθενα δουλεια στον Λαγκαδα…σε επαγγελματιες εκπαιδευτες….

αλεξανδρος παπαδοπουλος Τάσο τα Χρόνια περνούν και υπάρχει εξέλιξη είναι δύσκολο πλέον ο ερασιτέχνης να παρουσιάσει σκύλο γιατί δεν μπορείς να απαγορεύσεις στους επαγγελματίες να προετοιμάζουν σκυλους!!

Tasos Kelemidis Δεν απαγορευω κατι..
Η εξελιξη αυτη με προβληματιζει..διοτι τα διακριθεντα..προοριζονται για μεγαλη ερευνα και ερευνα κυνηγιου…και ελαχιστα κανουν καριερα σε αγωνες πρακτικου κυνηγιου!!!!
Και ειδικα βουνου και μπεκατσας!!!

αλεξανδρος παπαδοπουλος Οι αγώνες πρακτικού κυνηγιού είναι και οι μόνοι που ο ερασιτέχνης (κυνηγος) μπορεί να παίξει στα ισια τον επαγγελματία αρκεί να έχει ένα ζώο στο επίπεδο του κάθε αγώνα και όχι με το GPS φερμα στα 700 μέτρα και να καμαρώνει!! ( κατάλοιπα καμπου)

Νίκος Φαϊτάς αλεξανδρος παπαδοπουλος το οτι εχουν ολοι την ευκαιρια τους ειναι καλο…αυτο που λες ειναι σωστο και μπορει να αλλαξει με τρεις λεξεις
Καθορισμος επιπεδου αγωνα.
Αν πουμε δηλαδη οτι το επιπεδο του αγωνα ειναι η μεγαλη ερευνα αυτοματως το 80% των σκυλων ειναι εκτος τελικου…..μηπως λεω και λιγο.

αλεξανδρος παπαδοπουλος Σωστά Νίκο! Αλλά έτσι βαραίνει η πλάτη του κριτή και δυστυχώς υπάρχουν και αδύναμες!!

Pointer Club Lapas Μπράβο Νίκο ελπίζω του χρόνου να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και να ανέβει το επίπεδο

Andreas Gklavinis Απλά έτσι όπως έγινε φέτος αν κ δεν είμαι ο κατάλληλος να το πω κέρδιζε κ ένας μέτριος σκύλος.αδικηθηκαν οι καλοί σκυλοι

Pointer Club Lapas Οχι απλά μετριος αλλά κάτω του επιπέδου του αγώνα

αλεξανδρος παπαδοπουλος Ανδρέα αυτό που θέλω να πω(για να μην παρεξηγηθώ)Είναι ότι στον τελικό έβλεπες σκύλους που τους χωριζε χασμα !!

αλεξανδρος παπαδοπουλος Και τελείωναν και το χρόνο τους!

Vasilis Avlonitis Κατά εμένα τα προβλήματα είναι 2 το ότι ζητήθηκε στα σκυλιά πού είχαν πάρει πόντο την Παρασκευή η το Σάββατο να πάρουν πάλι πόντο την Κυριακή στα ζευγάρια (κάτι που θα έπρεπε να ζητείται μόνο στα σκυλιά που είχαν έρθει στα ζευγάρια με 2 επανακλεισης ) και οι κριτές που είχαν κρίνει τα σεττερ την Παρασκευή και το Σάββατο να κρίνουν την Κυριακή τα ζευγάρια αυτων των σκυλων.

αλεξανδρος παπαδοπουλος Βασίλη βλέπεις πως μόλις ταραχθουν τα νερά έρχονται προτάσεις βελτίωσης!!

Pointer Giannis Pavlidis Prota apo ola prepei na ksekatharisoume metaksi mas pio einai to zitoumeno….FILI ?? POIOTITA ?? KYNIGI ?? NOOTROPIA ???

Spiros Frikis Αφού ο καλός ο σκυλος ειναι ένας…όλα πρέπει να τα εχει!

αλεξανδρος παπαδοπουλος Γιαννη το ζητούμενο είναι όλα αυτά που περιγράφεις να τα έχει ο σκύλος αλλά επειδή είναι πολύ δύσκολο πέφτουμε στις εκπτώσεις σε σχέση με το τι έχει ο καθένας μας στο μυαλό του για την ύπαρξη του σκύλου!!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας