ειπαν

Published on 26 Αυγούστου, 2013 | by Kynoclub

0

Τα …παράσιτα (!) των ανεξάρτητων Κυνηγετικών Συλλόγων!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑΠΟΥΤΖΗΣ (Αντιπρόεδρος της ΣΤ ΚΟΜΑΘ και μέλος της διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης) Εγραψε μεταξύ άλλων στην ομάδα ”Κυνηγετικά θέματα” του facebook κατακρίνωντας τους κυνηγούς που επιλέγουν να είναι μέλη Κυνηγετικών Συλλόγων εκτός Ομοσπονδιών και Συνομοσπονδίας.

”-Προς τον διαχειριστή : πως γίνεται να φιλοξενούνται κατα τα αλλά ” κυνηγοί” σε αυτήν εδώ την σελίδα οι οποίοι το μόνο που έχουν σαν στόχο είναι να βγάζουν φθηνές άδειες χωρίς ουσιαστικη συμβολη στην φυλαξη της πανιδας και της χλωρίδας αυτής της χώρας στερώντας από το κυνήγι – το ουσιαστικό κυνήγι- από χρήσιμους οικονομικούς και όχι μόνο πόρους . Αυτοί οι άνθρωποι δεν δίνουν ούτε cent για θηροφύλαξη , cent για μελέτες ,cent για νομικά ζητήματα που άπτονται των κυνηγετικών θεμάτων , Κύριοι ,πάρτε το χαμπάρι ,οι κύριοι αυτοί κυνηγάνε με τα δικά σας δικά μας χρήματα και τον δικό μας κόπο και μόχθο….–ΟΛΑ τα λεφτα σας πανε στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ . Ο κυνηγος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ πραγματικο οφελος απο την ΥΠΑΡΞΗ σας !!!!!ΔΕΝ συμβαλλεται στο παραμικρο για να ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ . Τελος ΠΑΡΑΣΕΙΤΕΙΤΑΙ σε βαρος ΟΛΩΝ των ΑΛΛΩΝ που βγαζουν στους αδεια κυνηγιου στους ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ συλλογους για να μπορειτε να ΚΥΝΗΓΑΤΕ . ΟΣΟ για την ΘΗΡΟΦΥΛΑΞΗ (και ολα τα αλλα-μελετες – νομικα κλπ,) τα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΣΑΚΚΙΔΙΟ . ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ , ΤΖΑΜΠΑΖΤΗΔΕΣ, ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΗΣ …τσεπης!!!!”

ΣΧΟΛΙΟ: Μήπως οι περισσότεροι από αυτους τους κυνηγούς που επιλέγουν να είναι μέλη ”παρασυλλόγων” δεν το κάνουν για οικονομικούς λόγους αλλά ως μια αντίδραση απέναντι στις καθεστωτικές νοοτροπίες ορισμένων κυνηγοπατέρων που έχουν βγάλει …ρίζες στις καρέκλες των Συλλόγων, των Ομοσπονδιών και της ΚΣΕ;


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας