κυνικος

Published on 19 Σεπτεμβρίου, 2013 | by Kynoclub

0

Θηροφύλακες σε παράσταση της Δ. ΚΟΣΕ!

-Την γνωστή ετήσια παράσταση της, διοργάνωσε την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου η διοίκηση της Δ. Κυνηγετικής Στερεάς Ελλάδος. Χρησιμοποιώντας τους θηροφύλακες υπαλλήλους της για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους η διοίκηση της Δ. ΚΟΣΕ έστησε μπλόκο στην Εθνική Οδό κάνοντας επίδειξη δήθεν θηροφύλαξης στους κυνηγούς που τελειώνοντας το κυνήγι τους στην Κωπαΐδα έβγαιναν στην άσφαλτο για την επιστροφή στα σπίτια τους. Ασφαλώς οι κ Ηλίας Γιανναράς και Βαγγέλης Δράκος που ηγούντο της παράστασης καθώς και οι υπόλοιποι διοικούντες την Δ ΚΟΣΕ, δεν περίμεναν ότι θα πέσουν πάνω στο μπλόκο κάποιοι αμετανόητοι λαθροθήρες… Όμως δεν είχαν κανένα ενδοιασμό, για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, να κάνουν προειδοποιητική επίδειξη δύναμης στους νομοταγείς κυνηγούς που εξόρμησαν εκείνο το πρωινό στην Κωπαΐδα.

1235020_10201232712373273_1534648536_nΕνδεικτικό είναι το γεγονός ότι από τις δεκάδες των κυνηγών που ελέχθησαν ουδείς ήταν παραβάτης και μόνο ένας ”πιάστηκε” να έχει ξεχάσει την άδειά του στο σπίτι. Μάλιστα για να βγει σε πέρας το …δύσκολο έργο ( της θεατρικής παράστασης) επιστρατεύτηκαν επτά (!!!) συνολικά ομοσπονδιακοί θηροφύλακες που ήταν οι Γιώργος Χριστοδούλου, Βαγγέλης Μήτρου, Δημήτρης Ζιώγας, Ευάγγελος Ρωμανός, Νικόλαος Περλεπές, , Αθανάσιος Σεχρεμέλης και Αλέξανδρος Κόκκαλης. Και πολύ λογικά αναρωτιέται οποιοσδήποτε αντικειμενικός κυνηγός που αγόγγυστα πληρώνει τις κανονικές και τις έκτακτες εισφορές στους Κυνηγητικούς Συλλόγους και την Δ Κυνηγετική Ομοσπονδία: Τι νόημα έχουν τέτοιες θεατρικές παραστάσεις, που επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο και στις οποίες αναγκάζονται να συμμετέχουν τόσοι θηροφύλακες; Για ποιο λόγο άλλες περιοχές να μένουν χωρίς θηροφύλαξη και να μαζεύονται τόσοι θηροφύλακες σε ένα μόνο σημείο ελέγχους και μάλιστα πάνω στην Εθνική οδό όπου αυτονόητο είναι ότι ουδείς λαθροθήρας θα ήταν τόσο ανόητος ώστε να πέσει πάνω τους..

14488_10201232710853235_2052009413_nΗ απάντηση βρίσκεται στα κείμενα των ειδοποιημένων και φιλικά προσκείμενων δημοσιογράφων που φρόντισαν να ”δοξάσουν” (επί πληρωμή;) τους εμπνευστές αυτής της παράστασης. Προφανώς το μήνυμα έπρεπε να είναι πολύ δυνατό. Μην μας ξεφύγει κανείς και δεν βγάλει άδεια γιατί καταρρέουμε οικονομικά…. http://www.e-typos.com/content/entheta_pdf/4KYNHGI.pdf

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας