ειπαν

Published on 17 Ιανουαρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Οι μισές αλήθειες του…’’Επίτιμου’’!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (κυνόφιλος και επίτιμος πρόεδρος του Ομίλου Ντράτχααρ που όμως δηλώνει λάτρης και πολλών ακόμα φυλών)

-Έγραψε σε διάλογο με θέμα τους αγώνες μπεκατσόσκυλων στο χρονολόγιο του Manolis Fanourakis

–ΝΑΙ,,,,,ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ……ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΡΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ…….ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ…..ΕΙΧΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΟΙΝΤΕΡ== ΤΑΛΙΒΑΝ==….ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΑΣ..????????……..ΗΘΕΛΕ ΠΟΙΝΤΕΡ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ………ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑΙ…….ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ?????…..ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ……ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ………..ΤΑΛΙΒΑΝ …ΣΗΜΕΙΩΣΗ …ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΕΡΡΕΝ ΤΡΕΙΣ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ….ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΟΥΡΙ…….G.P

Σχόλιο: Εεεεπ! Τον τσακώσαμε. Ο δημοφιλής ‘’επίτιμος’’ στην προκειμένη περίπτωση δεν λέει (όλη) την αλήθεια. Eπειδή λοιπόν δεν είναι σωστό να μιλάμε έτσι για τους κριτές να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες και …ένορκες καταθέσεις, στον συγκεκριμένο αγώνα, ο Taliban με το που λύθηκε από το λουρί του εξαφανίστηκε και σχεδόν αμέσως βγήκε εκτός ελέγχου. Παρά την ευγενική προτροπή του κριτή κ Δημήτρη  Καψάσκη να επιστρέψει και αφού περίμενε  μάταια  και  επι μακρόν  τον  σκύλο αυτό δεν έγινε. Έτσι  λοιπόν ο κριτής πολύ σωστά διέκοψε τον αγώνα και απέβαλε τον  αγνοούμενο Τaliban. H φωτογραφία είναι από τον συγκεκριμένο αγώνα….


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας