κυνικος

Published on 15 Μαΐου, 2014 | by Kynoclub

0

Η …μεταγραφή του ‘’Κυνικού’’ !!!

Μετά από 15χρόνια ‘’ευδόκιμου θητείας’’ στο ‘’Έθνος-Κυνήγι’’ ο ‘’Κυνικός’’ και τα ‘’Κυνηγετικά Σημειώματα’’ μετακομίζουν στο kynoclub.gr. O ‘’Kυνικός’’ για πολλά χρόνια υπήρξε  η δημοφιλέστερη σελίδα του  κυνηγετικού τύπου με χιλιάδες πιστούς αναγνώστες, πάμπολλους φανατικούς φίλους αλλά και με αρκετούς ….εχθρούς!

-Ο ’Kυνικός’’ μέσα από τα κείμενα του και τις ….ενοχλητικές αποκαλύψεις του ήταν πάντα κόκκινο πανί για το κυνηγοσυνδικαλιστικό κατεστημένο, για τους αιώνιους κυνηγοπατέρες και ενίοτε η μοναδική πηγή πραγματικής πληροφόρησης για τα κακώς κείμενα το κυνηγίου και της κυνοφιλίας.

-Από σήμερα και πέρα, κάθε εβδομάδα, και εκτάκτως  όποτε είναι αναγκαίο, τα κείμενα και οι φωτογραφίες του  Kυνικού  θα αναρτώνται  στην ‘’φιλόξενη συχνότητα’’ του www.kynoclub.gr  χωρίς άνωθεν παρεμβάσεις, νουθεσίες και συμβιβασμούς! Πάμε λοιπόν…

-Υπαινιγμούς  για ….ζημίες από την κάθοδο του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών, στις ευρωεκλογές,  κάνει ο έμπειρος  δημοσιογράφος Δημήτρης Στριλάκος στο editorial των Κυνηγετικών Νέων. Απομένει να δούμε αν έχει δίκιο.

-Δεν θέλουμε να γκρινιάζουμε αλλά σε εποχές που οι μισοί Έλληνες είναι άνεργοι και οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες κατεστραμμένοι είναι τουλάχιστον προκλητικό οι  ‘’μονιμάδες’’ της Δ ΚΟΣΕ να διοργανώνουν κοστοβόρες φιέστες εγκαινίων εκτροφείων θηραμάτων !

-Και ενώ επιβάλουν μια ακόμα αύξηση της έκτακτης (μονιμότατης) εισφοράς εις βάρος όλων των κυνηγών  δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κάνουν την Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στην Ιστιαία Ευβοίας, αντί στην Αθήνα, με ότι μπορεί να σημαίνει  και να …κοστίζει αυτό!

-Από την φιέστα απουσίαζε ο Απόστολος Αντωνάκης πρόεδρος του …αποπεμφθέντος διοικητικού συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου που μέσα από το editorial του ‘’Τύπος-Κυνήγι’’  τα …χώνει στη διοίκηση της Ομοσπονδίας και τον ΄΄αφιλο΄΄  κ Νίκο Σταθόπουλο που δεν του στάθηκαν στον μεθοδευμένο και παρασκηνιακό πόλεμο’’  που δέχτηκε στην ενδοαμαρουσιώτική διαμάχη…

-Και μια που αναφέραμε τον κ Νίκο Σταθόπουλο να σημειώσουμε ότι μετακινείται από ‘’χωρίου εις χωρίον’’ όποτε έχουμε αυτοδιοικιτικές εκλογές σημειώνοντας ένα απίστευτο ρεκόρ. ..

-Σε τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις είναι υποψήφιος σε τρεις διαφορετικούς δήμους! Πραγματικός γυρολόγος των δήμων και της αναζήτησης μιας αυτοδιοικητικής καρέκλας πέρα από τις μόνιμες καρέκλες στις διοικήσεις της ΚΣΕ και της Δ ΚΟΣΕ..

 

-Αυτή τη φορά είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του  Ηλία Ψινάκη για τη δημαρχεία του Μαραθώνα, στις προηγούμενες εκλογές ήταν  (αποτυχημένος) υποψήφιος το Νέο Ηράκλειο και τις ποιο προηγούμενες (αποτυχημένος) υποψήφιος στη Νέα Ιωνία!

-Ενδιάμεσα, το 2012,  πρόλαβε να συμπεριλήφθη και στο ψηφοδέλτιο της Νεας Δημοκρατίας  για την Β Αθήνας στις κοινοβουλευτικές εκλογές,  Ρεκόρ Γκίνες ή ρεκόρ υποκριτικού  αυτόδιοικητικού ενδιαφέροντος;

’—‘’Προλάβαμε και κάναμε το εκπαιδευτικό μας στις πέρδικες!’’. Αυτό έλεγαν και καμάρωναν κάποιοι νεαροί κυνηγοί στους αγώνες που διοργάνωσε ο Όμιλος Κορινθίας στη Ζήρια στις 11 Μαΐου, δηλαδή πάνω στην πιο κρίσιμη εποχή της αναπαραγωγής. Τι να πεις; Μόνο μελαγχολείς όταν διαπιστώνεις πόσο δρόμο έχουμε να κάνουμε ακόμα….

-Τον πλειονοψηφήσαντα κ Δημήτρη Γκούζουνα, που βρίσκεται σε διακοπές στην Τουρκία περιμένουν οι υπόλοιποι εκλεγέντες σύμβουλοι των πρόσφατων εκλογών του ΟΚΑΔΕ ώστε να μοιράσουν τα αξιώματα.

-Σύμφωνα με …ασαφείς πληροφορίες για την προεδρία θα (αυτό)προταθούν οι Γιώργος Κουράσης και Δημήτρης Γκουζούνας. Ο απερχόμενος πρόεδρος Θόδωρος Μαγουλάς θα παραμείνει στα μετόπισθεν ως απλός σύμβουλος-στρατιώτης…

-Και για όσους αναρωτιούνται πως βρέθηκε στην Τουρκία ο Δημήτρης Γκουζούνας,  να σημειώσουμε ότι απλά παρέτεινε την παραμονή του, μετά από ένα αγώνα όπου είχε προσκληθεί ως κριτής μαζί με τον Γιάννη Χριστάκο. Έξω πάνε καλά…

-Παντοδύναμος και ακλόνητος αποδεικνύεται ο Κώστας Μαρκόπουλος που επανεκλέχτηκε πανηγυρικά με απόλυτη σταυροδότηση στην ηγεσία της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου  με περίπου εικοσάχρονο …βίδωμα στην προεδρική καρέκλα.

-Εντελώς συμπτωματικά και ….αξιοκρατικά στην ίδια Ομοσπονδία εργάζεται, ως υπεύθυνη των οικονομικών, η σύζυγος του κ Μαρκόπουλου ενώ, εντελώς  τυχαία, ο υιός του ζεύγους Μαρκόπουλου είναι ασφαλιστής των Κυνηγετικών Συλλόγων της ίδιας Ομοσπονδίας!  Για ξαδέλφια, ανίψια και λοιπούς συγγενείς δεν γνωρίζουμε κάτι…

-Όμως το ρεκόρ της    …..ιδιοκτησιακής νοοτροπίας με τις κυνηγετικές καρέκλες το έχει ο κ Μπαλατσός από την Ομοσπονδία της Θεσσαλίας. Πραγματικά αναντικατάστατος και απαραίτητος αφού βρίσκεται ….εγλωβισμένος  στο προεδρείο της Κ.Ο. Θ. για περισσότερα από τριάντα χρόνια!!!

-Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό  Όμιλο Φωκίδος, και την υποστήριξη του kynoclub.gr  διοργανώνει Αγώνες εργασίας Ελληνικών Ιχνηλατών στη Φωκίδα στις 8 Ιουνίου. Ωραίο ακούγεται…

-Μείνετε συντονισμένοι στο www.kynoclub.gr για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Μαζί και ο Κυνικός σε έκτακτες αναρτήσεις οποιαδήποτε μέρα και ώρα…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας