κυνικος

Published on 3 Ιουνίου, 2014 | by Kynoclub

0

Οι καυτές πατάτες της νέας διοίκησης του ΚΟΕ….

Γράφει ο ‘’Κυνικός’’

koe1Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ακόμα συσταθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος αν και η μόνη αλλαγή, που ίσως γίνει , να είναι για την θέση του αντιπροέδρου  την οποία στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο κατείχε ο κ Στέλιος Μακαρίτης.  Η μόνιμη πρόεδρος κ Γαλανού αναμένεται να προτείνει τον κ Μιχάλη Λάμπρου για αυτή τη θέση εξοστρακίζοντας τον ‘’αντίπαλο’’  της (για να επιβεβαιώσει την παντοδυναμία της ) ενώ Γενική Γραμματέας θα παραμείνει η κα Αλεξία Καμένου και ταμίας ο κ Νίκος Ιωαννίδης .

Σε ότι αφορά το μοίρασμα των ρόλων και των τομέων απασχόλησης ο κ Μιχάλης Λάμπρου πρόκειται να αναλάβει το συντονισμό και την εποπτεία της ομάδος επτά (σκύλοι φέρμας) και γενικότερα των Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων. Ο  κ Γαριβάλδης θα ζητήσει την αναβάθμιση των τοπικών Κυνοφιλικών Ομίλων και την αναδιανομή των ‘’αγωνιστικών ημερών’’ ενώ  θα ζητήσει και άλλους ρόλους, άγνωστοι ποιους. Στον κ Ψυχάρη , που δήλωσε ότι ‘’θα μας κοιτάζει στα μάτια’’ , ‘’δεν πρόκειται να μας προδώσει ποτέ’’  και ότι θα αγωνίζεται  πάντα για μια ‘’αξιοκρατική- έντιμη κυνοφιλία’’ , ίσως του ανατεθεί ο συντονισμός και οι επαφές με φορείς, υπουργούς κ.λ.π. για το μέγα θέμα της απαγόρευσης κοπής της ουράς  των ηπειρωτικών φυλών και του περιορισμού της ερασιτεχνικής εκτροφής γενικότερα.

-Κατά τα άλλα ίσως τώρα βρεθεί ο χρόνος και κυρίως η βούληση ώστε το νέο διοικητικό συμβούλιο να ασχοληθεί και με κάποια θέματα -καυτές πατάτες  που αφορούν oρισμένα μέλη του   αν και υπάρχει μια βεβαιότητα ότι (δεν) θα καταλήξουν στο καλάθι των αχρήστων…

Α) Με την επιστολή του ΟΚΑΔΕ και τα ερωτηματικά που έθετε  σχετικά με τον τρόπο επιλογής της Εθνικής Ομάδος του Κυπέλλου Ευρώπης από τον κ Μιχάλη Λάμπρου.

Β) Με την καταγγελία του κ Χ. Ψυχάρη για τους ‘’κριτές λαμόγια του Λαγκαδά’’  (Οι κριτές-λαμόγια του Λαγκαδά!)

Γ) Με την επιστολή του κ  Σταμάτη Μάνεση, σύμφωνα με την οποία,  ένας  σκύλος εκτροφής του παρουσιάστηκε  σε αγώνες του Σχιστού, με την επωνυμία του  κ Ψυχάρη. To προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο του ΚΟΕ, όπως φαίνεται και από την επισυναπτόμενη απάντηση του έστειλε το θέμα στα …α(συ)ζήτητα    Με δεύτερη επιστολή του ο κ  Μανεση αναφέρει ότι τέσσερα ακόμα κουτάβια, από την ίδια τοκετοομάδα ,( σήμερα είναι πέντε ετών)  και τα οποία πούλησε  στον κ  Ψυχάρη ουδέποτε μεταγράφηκαν, αν και μαζί παραδόθηκαν υπογεγραμμένα έντυπα  μεταβίβασης στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη τους.…

koe2

Δείτε: ΚΟΕ: Φτιάχνουν ιστορία οι παρέες!

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας