ειπαν

Published on 17 Ιανουαρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Τα παρατάω ή τραβάτε με και ας κλαίω;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΓΚΑΝΕΛΙΑΣ (Πρόεδρος, ιδρυτής και …ιδιοκτήτης του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών)

Έγραψε στη μηνιαία εφημερίδα ΄΄Κυνηγετικές Ειδήσεις΄΄ , που εκδίδει ό ίδιος, στο τεύχος Ιανουαρίου 2015,   σχολιάζοντας την κριτική που γίνεται στον ίδιο και στο ΚΕΚ

— ‘’Αγαπητοί μας συνδρομητές, δεν είναι του τύπου μου να ΄΄τσιμπάω΄΄ σε διάφορα που γράφονται για το πρόσωπό μου από κάποιους , που μάλλον δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν και καταπιάνονται με το ΚΕΚ ή με εμένα προσωπικά.

Πριν από 7 μήνες είχαμε ευρωεκλογές και το κίνημα μας συμμετείχε σε αυτές με πλείστα οικονομικά προβλήματα! Που ήταν αυτοί να μας βοηθήσουν στο δυσκολότατο έργο που αναλάβαμε να κατεβάσουμε το Κόμμα μας στις Ευρωεκλογές για να μην μας πουν ότι τα πήραμε και δεν το κατεβάσαμε; Ή μήπως νομίζουν ότι δεν γνωρίζαμε τι περίμεναν.

Μας την είχαν ΄΄στημένη΄΄ ότι το ΚΕΚ θα έπαιρνε 0,3 –0,4% κι΄ όταν ξαναπιάσαμε το 1% με 43 κόμματα συμμετέχοντα στις εκλογές κατάπιαν την γλώσσα τους! Ή νομίζετε ότι δεν γνωρίζουμε τώρα πάλι γιατί ΄΄γαυγίζουν΄΄.

Γνωρίζουν ότι τα παρατάω και δεν θα ξανασχοληθώ με το κίνημά μας, που τόσα τράβηξα εγώ και η οικογένειά μου, οικονομικά και ψυχολογικά, για να μην εξευτελίσουμε την κυνηγετική μας οικογένεια που την υπηρετούμε 37 χρόνια με την φυλλάδα μας.

Ας είναι καλά όμως και να τους ευχηθώ να οικονομήσουν κι αυτοί όσα οικονομήσαμε εμείς, που το έχουν κάνει καραμέλα στα κυνηγετικά στέκια να λένε πως πήρα 50 εκατομμύρια όταν μας είχαν κόψει και δεν συμμετείχε το ΚΕΚ στις εκλογές πριν από 10 χρόνια.’’

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr; Πρόεδρε εδώ και 15 χρόνιο δηλώνεις συνεχώς ότι τα παρατάς και ακόμα εδώ είσαι. Όσο για αυτά που τράβηξες για να μην ξευτιλιστεί η κυνηγετική μας οικογένεια, όπως γράφεις, μας θυμίζει το ΄΄τραβάτε με και ας κλαίω΄΄. Όσο για τον έτερο αιώνιο, τον κ Κώστα Μαρκόπουλο, πρόεδρο και …ιδιοκτήτη της Γ. Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, απλά καραδοκεί!

Δείτε: Το να συνεδριάζουμε επειγόντως μετά τις επικίνδυνες εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το κυνήγι, δείχνει πανικό.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας