ειπαν

Published on 18 Ιανουαρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Είμαι υπερήφανος που είμαι νεοδημοκράτης και θηροφύλακας…

ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ  (Ομοσπονδιακός θηροφύλακας, δημοσιογράφος, στέλεχος Νέας Δημοκρατίας, αντιπρόεδρος Πράσινου Ταμείου κ.λ.π)

Έγραψε στο facebook σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος που τον εμφανίζει ως σύνδεσμο ανάμεσα στην κυνηγετική ηγεσία και την Νέα Δημοκρατία και ως τον άνθρωπο που ΄΄κανόνισε΄΄ το ραντεβού ανάμεσα στον Πρωθυπουργό κ Αντώνη Σαμαρά και τους κ Παπαδόδημα- Σταθόπουλο εκ μέρους της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

-΄΄ Είμαι υπερήφανος που ειμαι νεοδημοκρατης ειμαι υπερηφανος που ειμαι θηροφυλακας κ ειμαι υπερηφανος που ανηκω στην μεγαλη κυνηγετικη οικογενεια…..ουτε διαμεσολαβιτης ειμαι ουτε μεσιτης……εργατης απλος για το καλο της πατριδας κ του περιβαλλοντος…….η θηροφυλακη ειναι η ψυχη μου κ η οικογενεια μου..΄΄ Και κατι αλλο σιγα μην ειχε αναγκη η ΚΣΕ με την δυναμη κ την ιστορια που εχει απο διαμεσολαβητες κ δει θηροφυλακες θα τρελαθουμε ?

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr; Μήπως μια επιστολή προς της εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, από τον άξιο θηροφύλακα, θα αποκαθιστούσε την αλήθεια για ότι αφορά την (μή) διαμεσολάβησή του; Κατά τα άλλα, σε ότι αφορά την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, από την ΚΣΕ, προφανώς δεν υπάρχει διάψευση. Μόνο …υπερηφάνεια!

Δείτε: Οι μάσκες έπεσαν! Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία στηρίζει ανοικτά την Νέα Δημοκρατία…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας