ειπαν

Published on 17 Φεβρουαρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Πρωτοφανές! Σύμβουλος, φανατισμένος αντικυνηγός, υποκαθιστά τον Υπουργό Παιδείας…

themis1ΘΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (΄΄Οικολόγος΄΄- Σύμβουλος στο Υπουργείο Παιδείας)

-Έγραψε τα εξής απίστευτα, και με έκδηλο αντικυνηγετικό μένος, στο προσωπικό προφίλ του στο facebook σχολιάζοντας την εκπαιδευτική πρωτοβουλία του Κ.Σ. Αλεξανδρούπολης  και της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης,  να ενημερώσουν μαθητές Δημοτικού Σχολείου της Αλεξανδρούπολης σχετικά με την άγρια ζωή, την διαχείριση της και το κυνήγι:

”ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Αν δεν το λάβατε ακόμη το μήνυμα, ακούστε το καθαρά και δυνατά: κυνηγετικοί σύλλογοι και κυνηγοί δεν θα πλησιάζουν τα σχολεία στο εξής.
Αρκετή ζημιά προκαλείτε εκτός σχολείων.
Προσηλυτισμός ”νέων κυνηγών”, όπως ανερυθριαστα επαίρεστε στις ανακοινώσεις σας, τέρμα.

Θέμης Δημητρακόπουλος
Σύμβουλος “Yπουργού Παιδείας”

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr Αν δεν το γνωρίζετε κύριε Δημητρακόπουλε ρωτήστε να μάθετε! Το κυνήγι είναι μια απολύτως νόμιμη δραστηριότητα και οι κυνηγετικές οργανώσεις αναγνωρισμένες και, εκ του νόμου, συνεργαζόμενες με την πολιτεία.  Η ενημέρωση στο σχολείο έγινε από έγκριτους ειδικούς επιστήμονες, περιβαλλοντολόγους-θηραματολόγους, που εκπροσωπούσαν μια συνεργαζόμενη με την πολιτεία κυνηγετική ομοσπονδία.

Την προσωπική σας άποψη λοιπόν να την κρατήσετε για τον εαυτό σας. Ως δημόσιος λειτουργός οφείλετε να αφήνετε στο σπίτι σας τις προσωπικές φασίζουσες απόψεις σας. Διότι πέρα από όλα τα άλλα, με τον φανατισμό που σας διακρίνει, είστε ενός πολύ κακός και εμπαθής σύμβουλος για τον Υπουργό Παιδείας τον οποίο προσπαθείτε, προφανώς να υποκαταστήσετε και να επιβάλετε τις προσωπικές απόψεις και ιδεοληψίες σας. Η άμεση παραίτηση σας θα είναι  μια καλή προσφορά στον Υπουργό, στην κυβέρνηση της αριστεράς (;) και όχι μόνο…

ΔΕΙΤΕ: Λυπάμαι για όλα τα πλάσματα που καταλήγουν βορά στις αχαλίνωτες ορέξεις του Homo sapiens.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας