κυνικος

Published on 9 Μαΐου, 2017 | by Kynoclub

0

Αντιλαλούνε τα βουνά από τα παράνομα εκπαιδευτικά! Θηροφύλακες που είστε;

γράφει ο Κυνικός

Δεκάδες είναι οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο με εξορμήσεις για  ΄΄έκπαιδευτικά΄΄  σκύλων, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, αυτή την εποχή που η αναπαραγωγική περίοδος βρίσκεται στην πιο ευαίσθητη περίοδο.

Δυστυχώς αρκετοί λαγοκυνηγοί, περδικοκυνηγοί και γουρουνοκυνηγοί δεν υπολογίζουν καθόλου την ζημιά που μπορεί να γίνει σε περδικοφωλιές ή σε μικρά λαγουδάκια. Ακόμα και σε μικρά γουρουνάκια τα οποία ασφαλώς δεν έχουν αναπτύξει κανένα αμυντικό μηχανισμό αυτοπροστασίας και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα γουρουνόσκυλα.

Και ενω θα περιμέναμε οι ανακοινώσεις για συλλήψεις για τα παράνομα εκπαιδευτικά να είναι καθημερινότητα,  συμβαίνει το αντίθετο…!

Οι κυνηγετικές οργανώσεις αυτή την εποχή είναι απασχολημένες με τις αρχαιρεσίες των Συλλόγων και περί άλλων τυρβάζουν…

– Ακόμα και αυτές οι  στοιχειωμένες και χιλιοπαιγμένες διαφημίσεις της Δ ΚΟΣΕ, σε πριμοδοτούμενα έντυπα,  μας υπενθυμίζουν τα άχρηστα  δαπανηρότατα εκτροφεία της και όχι την ανάγκη προστασίας των θηραμάτων απο τα παράνομα εκπαιδευτικά. Την ίδια ώρα οι θηροφύλακες  της Αττικοβοιωτίας εξακολουθούν να αυτοφωτογραφίζονται  με διάφορους Πατούληδες στο βωμό των ενδοκοματικών δημοσίων σχέσεων των Σταθόπουλου- Κόκκαλη όταν δεν φωτογραφίζονται στο …ακριτικό  Σχιστό μαζί με την κα Γανωτή να κατασχέτουν καπατζέδες!

-Ακόμα και από την …επικοινωνιακή Γ Ομοσπονδία Πελοποννήσου δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση για μηνύσεις κατά παράνομων εκπαιδευτικών. Πολύ φασαρία για την  μετακίνηση θηροφυλάκων για τα τρυγόνια του Ιονίου αλλά σιωπή (ελπίζουμε όχι και ανοχή) για τα εκπαιδευτικά στην πελοποννησιακή ενδοχώρα.

Η μεγάλη ΣΤ ΚΟΜΑΘ δυστυχώς δεν ενημερώνει για τις δράσεις της θηροφυλακής της και έτσι δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι στην επικράτεια της και σε ανοικτή κυνηγετική περίοδο κυνόφιλοι κυνηγοί έχουν  οδηγηθεί στο δικαστήριο διότι εκπαίδευαν και δεν …κυνηγούσαν!

-Αντίθετα η Ομοσπονδία Κρήτης-Δωδεκανήσων, και μπράβο της,  αρκετά συχνά γνωστοποιεί  συλλήψεις για παράνομα εκπαιδευτικά πέρα από τις περιπτώσεις λαθροθηρίας.

-Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει ενεργοποίηση για να προστατευτούν οι κλώσες και τα νεογνά προς όφελος όλων, και κυρίως των θηραμάτων. Η ανοχή προς όφελος κάποιων απαίδευτων ανεγκέφαλων που φτάνουν στο σημείο να προκαλούν όσους διαμαρτύρονται για την παράνομη συμπεριφορά τους πρέπει να σταματήσει άμεσα. Μια περιήγηση στο facebook θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο για το τι συμβαίνει σε Πάρνωνα, Βέρμιο, Καιμακτσαλάν, Ελικώνα, Οίτη κ.λ.π.

Μήπως η ηγεσία της ΚΣΕ θα πρέπει να εκδώσει κάποια …ντιρεκτίβα προς τις Ομοσπονδίες μέλη της και αυτές με την σειρά τους όπου πρέπει…

-Και για όσους επιμένουν ότι τα παράνομα εκπαιδευτικά  τα ευνοεί η προεκλογική περίοδος των Κυνηγετικών Συλλόγων θα συμφωνήσουμε ότι, έστω και περιορισμένα, αυτό συμβαίνει….

ΔΕΙΤΕ: Δεν είναι ρουφιανιά όταν καταγελούμε τους ασυνείδητους που κάνουν εκπαιδευτικά την εποχή της αναπαραγωγής


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας