ειπαν

Published on 8 Μαΐου, 2018 | by Kynoclub

0

Ανικανότητα, ανευθυνότητα, πανικός και αντικαταστατικές ενέργειες των διορισμένων που είναι ταυτόχρονα και υποψήφιοι στην Γ ΚΟΠ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: Μέλος της καθαιρεμένης διοίκησης της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

Έγραψε σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο σχολιάζοντας την ανακοίνωση της διορισμένης διοίκησης της Γ ΚΟΠ

΄΄Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.
Συνάδελφοι δέν θα μπορούσαν να με αφήσουν αδιάφορο τα όσα αναφέρονται σήμερα στην ανακοίνωση της Γ’. Κ.Ο.Π γιατί αυτό πού μπορώ νά σκεφτώ είναι ότι όχι μόνο η ανικανότητα , η ανευθυνότητα ,οι αντικαταστατικές ενέργειες της Διοικούσας τρεις μήνες τώρα, αλλά ο πανικός των μελών τής Διοικούσας και συνάμα υποψήφιοι γιά τό ΔΣ τής Ομοσπονδίας προκειμένου να αποσπάσουν την ψήφο σας χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο πού τό μόνο τους μέλημα είναι όπως προανέφερα παραπλάνηση τού εκλογικού σώματος θεωρώντας ότι απευθύνονται σε άτομα πού δέν έχουν κρίση και γνώση . Προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να καταξιωθούν προσωπικά χωρίς να τους ενδιαφέρει καθόλου μα καθόλου η λειτουργία του θεσμού, η διαχείριση τού περιβάλλοντος, προτάσεις για να παραμείνει ελεύθερο και παραδοσιακό το κυνήγι μας. Δεν θέλω να σας κουράσω , άλλωστε έχουμε να πούμε πολλά στην ΓΣ το Σάββατο .
Με την φωνή τη δική σας τους απαντάμε οχι ποτέ ξανά Διοικούσα , και νά τούς θυμίσω ότι δεν μπόρεσαν να εκλεγούν ούτε στα τοπικά συμβούλια των Συλλόγων τους ( ΚΣ Πάτρας, ΚΣ Καλαμάτας), αποτυπώνοντας έτσι την βούληση της βάσης τού εκλογικού σώματος πού δέν είναι άλλος από την απόρριψη τους ακόμα και στα τοπικά συμβούλια των Συλλόγων τους.΄΄

Σχόλιο: Kyoclub.gr Είναι μια διαπίστωση ότι υπάρχει ένα έλλειμμα επικοινωνιακής και διαχειριστικής σοβαρότητας που φαίνεται και στις προσωπικές αναρτήσεις του πρόεδρου των ΄΄διορισμένων΄΄ της ΄΄Αποκεντρωμένης΄΄.

δείτε:  Γ. ΚΟΠ: Πανωλεθρία για τους ΄΄δοτούς΄΄ στις συνελεύσεις των Συλλόγων τους!

δειτε:  Ο Χ. Πλιάγκος καταγγέλλει την διορισμένη διοίκηση της Γ ΚΟΠ για αθέμιτες και ύποπτες μεθόδους!

δειτε: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί τραμπουκισμών και …νταήδων ο διορισμένος πρόεδρος της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας