ειπαν

Published on 10 Ιανουαρίου, 2019 | by Kynoclub

0

Πολάκης: ΝΑΙ και κυνηγούσα και ψαρεύω…γι αυτό ξετρύπωσα τα λαμόγια που σας έδιναν “αέρα” χρήμα και τα λιβανίζετε!!΄΄

Παύλος Πολάκης: Έγραψε στο προσωπικό του προφιλ απατώντας στα …λαμόγια  επικαλούμενος την κυνηγετική του ιδιότητα.

”Μου εφεραν σημερα οι συνεργατες μου στην αποδελτιωση του τυπου ,τα αρθρα και τις αναλυσεις που εχουν γραψει για την αφεντια μου καμια πενηνταρια (μπορει και παραπανω) ρεταλια της “δημοσιογραφιας” ,μετα την αποτροπη της αποδρασης Μανιαδακη και την αναρτηση μου με ονοματα και διευθυνσεις για την καθυστερηση που επιδεικνυει η δικαιοσυνη σε μια σειρα απο υποθεσις σκανδαλων και διαφθορας στο χωρο της υγειας και οχι μονο .
Αρθρα ,αναλυσεις “σκιαγραφησεις της προσωπικοτητας και του βιογραφικου μου ” που εχουν λιγες αληθειες ,πολλα ψεμματα ,πιο πολλες πονηρες και ατιμες διαστρεβλωσεις και ακομα περισσοτερους χυδαιους και προσβλητικους χαρακτηρισμους !
Προκειται για τη μεγαλυτερη σε μεγεθος και ενταση προσπαθεια δολοφονιας χαρακτηρα που εχει γινει εναντιον μου απο το 2015 τον Οκτωβρη που ανελαβα αναπληρ. υπουργοςΥγειας.
Περα απο το ΓΕΛΙΟ που εχω ριξει σκεπτομενος τα ανθρωπακια αυτα να πηγαινουν με υφος σπιουνου και καταδοτη της κατοχης , στα πολιτικα και οικονομικα αφεντικα που τους χρηματοδοτουν και να τους δειχνουν τα αρθρα εναντιον μου για να εισπραξουν ευσημα αναγνωρισης (και κανα ευρουλακι παραπανω)
ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ …
-Καθε λιβελλος σας ειναι παρασημο για αυτο που κανω ,θα ειχα προβλημα αν με επαινουσατε γιατι λερωνετε και χωρις να μιλησετε.
-Δεν σταματαω γιατι ΔΕΝ με κρατατε!
-Ο λαος ΔΕΝ θα επιτρεψει να ξαναγυρισει η χωρα στα χερια των πολιτικων και οικονομικων γκανγκστερ που σας ταιζαν στο παρελθον και ελπιζετε να σας ταισουν πιο χοντρα στο μελλον!!

ΥΓ ετσι για την… αλητεια, για να επιβεβαιωσω δυο απο τα ελαχιστα αληθινα για μενα που γραφετε στα “πονηματα” σας ,σας αφιερωνω αυτες τις δυο φωτογραφιες ,μια του 1989 και μια του 2018…ΝΑΙ και κυνηγουσα και ψαρευω…γι αυτο ξετρυπωσα τα λαμογια που σας έδιναν “αερα” χρημα και τα λιβανιζετε!!΄΄

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr  Τα ρετάλια της δημοσιογραφίας βρίσκονται παντού και σε κάθε κλάδο της. Ακόμα και στον κυνηγετικό τύπο!

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας