μπηγκλ

Published on 22 Φεβρουαρίου, 2019 | by Kynoclub

0

Μπήγκλ: Αναγνωρίστηκε νέος Όμιλος για την φυλή από τον ΚΟΕ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο νεοσύστατος Όμιλος Μπήγκλ Ελλάδος αναγνωρίστηκε και επίσημα από τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος και πλέον αποτελεί επίσημο φορέα ανάπτυξης και διάδοσης αυτής της σπουδαίας φυλής ιχνηλατών. Πολύ σύντομα η διοίκηση του Ομίλου με ανακοινώσεις της θα ενημερώσει τους λάτρεις της φυλής για τις δράσεις και τους στόχους της. Ο Όμιλος Beagle Ελλάδος (Greek Beagle Club Association) έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και μέλη σε όλη την Ελλάδα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, εγγραφές μελών κ.λ.π.επικοινωνήστε με το email οmilosbeaglehellas@gmail.com και το fax 2310 500382

    Το Μπήγκλ με δυο λόγια

 Πολύ κοινωνικό και αγελαίο σκυλί, προσαρμόζεται μεν παντού, αλλά δεν πρέπει να ζει μοναχική ζωή.

Το Μπηγκλ είναι ένας ιχνηλάτης που αποδίδει καλύτερα αν κυνηγάει σε ΄΄ζευγάρι΄΄ ή σε αγέλη,  και θα μπορούσε να χαρίσει πλούσιες και απολαυστικές στιγμές σε εκείνον τον λαγοκυνηγό που εκτός από το αποτέλεσμα απολαμβάνει και τη διαδικασία που θα προηγηθεί του ξεφωλιάσματος.

Η καταδίωξη του δεν έχει ίσως τον ΄΄καλπαστικό΄΄ τόνο των μεγαλύτερων ιχνηλατών,  αλλά η αντοχή του είναι εξαιρετική και το πείσμα του στο ΄΄ντορό΄΄  θρυλικό.

δειτε: Μπηγκλ: Μεγάλο σε όλα!

ΔΕΙΤΕ:ΒΙΝΤΕΟ! Τα Μπήγκλ που μας …ξελόγιασαν στους Αγώνες της Φωκίδας!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας