ειπαν

Published on 7 Μαρτίου, 2019 | by Kynoclub

0

Δ. Παντελάκης: Περιμένω από την κυνηγετική ηγεσία απαντήσεις για σκοπιμότητες και συμφέροντα…

Δ. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ (Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΕΚ στις ευρωεκλογές του 2014)

Έγραψε σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο σχολιάζοντας όσα ελέχθησαν στην συνάντηση για τα 29 χρόνια του Κόμματος εν όψη των ευρωεκλογών.

  ”Συνάδελφοι και φίλοι.

Με τις αρχές μου ασπάστηκα και υπηρέτησα από την πρώτη μέρα τον πρόεδρο και το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών συμβιβαζόμενος μόνο με τα συμφέροντα των κυνηγών και όχι τα προσωπικά. Στις τελευταίες εκλογές με την δική σας στήριξη και βοήθεια βρέθηκα μπροστάρης στον αγώνα πιστεύοντας πως τα λόγια και οι πράξεις θα είχαν προοπτική για συνέχεια στην πολιτική διαδρομή του ΚΕΚ. Η απαίτηση του κυνηγετικού κόσμου είναι αλλαγή πολιτικής και ειλικρινή πλεύση συνεργασίας όλων των θεσμικών οργάνων για μια πολιτική κίνηση για τις ευρωεκλογές. Οποιαδήποτε κίνηση που δεν θα στηρίζεται από τα θεσμικά μας όργανα δεν μπορεί να λειτουργήσει. Περιμένω από την ηγεσία μας τις πραγματικές απαντήσεις για τις πολιτικές επιλογές και να μας εξηγήσετε ποιες σκοπιμότητες ή καλύτερα ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Στις τελευταίες εκλογές ο λαός των κυνηγών με έχει εκλέξει πρώτο υποψήφιο γιατί ήμουν αυτός που πορεύτηκε όχι με προσωπικές επιλογές αλλά με επιλογές ευθύνης. Όλους εσάς μπορώ να κοιτώ κατάματα, γιατί μαζί σας κράτησα το συμβόλαιο συνέπειας και ηθικής των λόγων και των έργων μου. Όλους εσάς θέλω να σας ευχαριστήσω δημόσια και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου. Σήμερα μετά από αυτές τις εξελίξεις και κάτω από τις διαμορφούμενες συνθήκες και την αδυναμία κατάρτισης ψηφοδελτίου δεν μπορεί να υπάρχει συνέχεια, ούτε για τα δύσκολα, ούτε για τα εύκολα, μαζί με όλους αυτούς που πρέσβευαν διαφορετικές αρχές. Εύχομαι σε όλους σας και ιδιαίτερα σε όσους έχουμε ευθύνη για το κυνήγι και τους κυνηγούς είτε από θεσμικές θέσεις είτε από επαγγελματικές να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να γίνει το καλύτερο δυνατόν για το κυνήγι και ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά.

Υ.Γ. Δηλώνω παρών και θα παρεμβαίνω σε όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν το κυνήγι και τους κυνηγούς.

Με τιμή

Δημήτρης Παντελάκης ΄΄

ΣΧΟΛΙΟ: Nikos Fotakopoulos Δυστυχώς η κυνηγετική ηγεσία στην πλειονότητα της ποτέ δεν είδε το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών (με τα όποια λάθη του) ως ένα ακόμα μετερίζι αγώνα. Το έβλεπε πάντα ανταγωνιστικά και ως ένα πιθανό νέο κυνηγετικό πόλο που δεν θα μπορούσε να ελεγχθεί. Σε πολλές περιπτώσεις οι αιώνιοι κυνηγοσυνδικαλιστές εξυπηρετούν πρωτίστως τα εκλογικά οφέλη των κομμάτων στα οποία ανήκουν οπότε το ΚΕΚ το αντιμετωπίζουν ως ένα ανταγωνιστικό κίνημα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στην κοπή της πίτας της Δ ΚΟΣΕ και της ΚΣΕ ουδέποτε δίνουν, ως οικοδεσπότες, τον λόγο στον πρόεδρο του ΚΕΚ ενώ αντίθετα παίρνει το μικρόφωνο και ο τελευταίος πολιτευτής του κάθε κόμματος για να μας πει πόσο καλοί είμαστε εμείς οι κυνηγοί… Εδω και τριάντα χρόνια τα ίδια και τα ίδια. Δυστυχώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας