ελληνικος ιχνηλατης

Published on 22 Ιουλίου, 2019 | by Kynoclub

0

Οι καλύτεροι Ελληνικοί Ιχνηλάτες στο Mountain Dog Show της Φωκίδας.

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος αγαπάει τους Ελληνικούς Ιχνηλάτες, την εθνική μας κυνηγετική φυλή που είναι και η μοναδική διεθνώς αναγνωρισμένη από την Διεθνή Κυνολογική Ομοσπονδία (FCI).  Άλλωστε η σιλουέτα του Ελληνικού Ιχνηλάτη απεικονίζεται στο σήμα του Ομίλου. Τι …τρανότερη απόδειξη λοιπόν για αυτή την αγάπη….

  Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να καμαρώσουμε τούς καθαρόαιμους Ελληνικούς Ιχνηλάτες που θα συμμετάσχουν στην έκθεση Mountain Dog Show  που θα διεξαχθεί στην περιοχή  Βρύζες-”Καταφύγιο Οίτη” στις 27 και 28 Ιουλίου. Οι κυνόφιλοι που θα επισκεφτούν την έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όμορφα σκυλιά τα οποία, αξίζει να σημειωθεί, διαπρέπουν και στους Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων. Άλλωστε ορισμένα από αυτά θα παρουσιαστούν στην κατηγορία ΄΄Εργασίας΄΄  μια και την προηγούμενη χρονιά, μετά την καθιέρωση των Αγώνων για Ιχνηλάτες, διακρίθηκαν και στα εργασιακά τερέν όπου πέρασαν με επιτυχία τις απαιτήσεις της ιχνηλασίας και …τα τερτίπια των λαγών.

Παρόντες στην έκθεση και δυο σημαντικοί εκτροφείς, ο κ Ηλίας Ηλιάδης και Παναγιώτης Κραδήμας που εδώ και χρόνια γράφουν  χρυσές σελίδες στην ιστορία της φυλής. Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν όσοι θέλουν να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τους καθαρόαιμους ελληνικούς ιχνηλάτες. Ας επισκεφτούν το Mountain Dog Show και θα φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και …γνώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το πως θα έρθετε αλλά και λεπτομέρειες για την …ορεινή στην έκθεση θα βρείτε στα σχετικά λίνκ. 

δειτε: Dog Show Φωκίδας: Τι θα δούμε, τι θα φάμε που θα μείνουμε…

δειτε: Κυνοφιλική Έκθεση Φωκίδας: Συμβουλές …επιβίωσης εκθετών και διοργανωτών! Όσα πρέπει να γνωρίζουμε…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας