ειπαν

Published on 19 Αυγούστου, 2019 | by Kynoclub

0

Προστάτεψε την πεδινή πέρδικα από τους άρπαγες και τον …ηλίθιο λαθροθήρα!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑΠΟΥΤΖΗΣ (Κυνηγός, πρώην πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων)

Έγραψε σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο απευθύνοντας  έκκληση για την προστασία της πεδινής πέρδικας,

΄΄Perdix -perdix , η  πεδινή πέρδικα. Ένα πουλί σκέτη μαγεία ! Απαγορευμένο θηραματικό είδος επι δεκαετίες . Συνεχίζει να χρειάζεται την βοήθεια μας . Έχουμε χρέος να την προστατεύσουμε ! 
Η αλόγιστη χρήση φαρμάκων , οι μονοκαλλιέργειες , η παντελής έλλειψη σχεδιασμού από την ΕΕ και τους εδώ προϊσταμένους των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Υπουργείου Περιβάλλοντος  και προ πάντων οι απειλές από φυσικούς άρπαγες με κορυφαίους την αλεπού και τα κορακοειδή, την έχουν κάνει πληθυσμιακά ευάλωτη σε πολλές περιοχές που μέχρι χθες ήταν σε αφθονία .
Είναι κληρονομιά μας . Μας “μεγάλωσε” όλους και έχουμε τώρα ΕΜΕΙΣ χρέος να την προστατεύσουμε . Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να σηκωθεί τουφέκι μεθαύριο στα ορτυκοτόπια . 
Δίνουμε όλοι κοινό αγώνα για την προστασία της . Προστάτεψε την από τον ηλίθιο λαθροθήρα ΄΄.

ΣΧΟΛΙΑ: Apostolos Mastoras Παρατημένη στο έλεος του θεού ….ενδιαφέρον από κανέναν ΔΥΣΤΥΧΩΣ ….Καμία ενέργεια από κανέναν …..ΚΡΊΜΑ …..

Αποστολος Γιαπουτζης Apostolos Mastoras όταν σε τυρρανανε τρία ολόκληρα χρόνια για να πάρεις μια άδεια για παγίδες κορακοειδων που θα λειτουργήσει ωφέλιμα στην μείωση των αρπαγων, τι να πεις για την λειτουργία αυτού του Κράτους. 
Εντελει ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων περιμένουν από τον άλλον να δαπανήσει χρόνο, χρήμα, επιμονή και φυσικά στο τέλος να τον πουν ότι απέτυχε Αυτοί λοιπόν είμαστε…

ΔΕΙΤΕ: Έρευνα: Συμπεράσματα για την μείωση της πεδινής πέρδικας στην Θεσσαλονίκη

ΔΕΙΤΕ: Οι καμπίσιες στο γύρισμα των εποχών!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας