ειπαν

Published on 27 Μαρτίου, 2020 | by Kynoclub

0

Θλιβερή η στάση της ΚΣΕ και μια ακόμα ήττα στον νόμο για τα όπλα!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Δικηγόρος, Κυνηγός, Κριτής Εργασίας Ιχνηλατών, Πρόεδρος Σκοπευτικού Συλλόγου ΄΄Αψίδα΄΄.

Έγραψε σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο σχολιάζοντας την στάση και την πρότασή της ηγεσίας της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος (Αραμπατζή-Σταθόπουλο) στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής στην  συζήτηση για τροποποιήσεις στο νόμο περί όπλων και την απόρριψη των οπλοφοβικών προτάσεων της

΄΄Τροποποίηση νόμου 2168/1993 περί όπλων. Κ.Σ.Ε: πολύ κακό για το τίποτα. ( άλλως η επικράτηση της λογικής).Με τον νόμο 4678/20-3-2020 που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το μόνο που άλλαξε για τα κυνηγετικά όπλα είναι ….η ονομασία τους που πλέον αποκαλούνται -όπλα για θήρα- στο άρθρο 7 παράγρ.5 του νόμου αυτού. Η εξέλιξη αυτή είναι μια νίκη αυτών που θεωρούν ότι η νόμιμη οπλοκατοχή είναι δικαίωμα των πολιτών ανεξαρτήτως αν ασκούν θήρα η σκοποβολή και φυσικά περιουσιακό στοιχείο μικρής η μεγάλης αξίας που δεν επιβαρύνεται με το ατιμωτικό μέτρο της κατάσχεσης όταν δεν γίνεται προσωρινά η οριστικά χρήση από τον νόμιμο κάτοχο του. Ευτυχώς η λυσσαλέα αντίδραση της ΚΣΕ που συνοδεύτηκε με την εν κρυπτώ παρουσία της στην επιτροπή της Βουλής χωρίς να ενημερώσει τους Κυνηγετικούς Συλλόγους ώστε να αποφασίσουν οι Γενικές Συνελεύσεις για ένα τόσο σημαντικό θέμα έπεσε στο κενό. Ατυχώς χρεώθηκε με μια ακόμη ήττα ξοδεύοντας χρόνο εκτός αρμοδιοτήτων της και χρήμα των κυνηγών, για να δικαιολογήσει με τα θλιβερά σποτάκια που εκ των υστέρων κυκλοφόρησε την ακόμη πιο θλιβερή παρουσία της στην επιτροπή της Βουλής.΄΄.

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr:  Είναι βέβαιο ότι οι αιώνιοι κυνηγοσυνδικαλιστές θα σκαρφιστούν οποιονδήποτε τρόπο για να βρουν χρήματα ώστε να καθυστερήσουν την αναπόφευκτη οικονομική κατάρρευση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας. Μάλλον η επιβολή αύξησης στις άδειες θα είναι αρκετά μεγάλη. 

δείτε: Νικήτας: Είναι τραγικός ο εκβιασμός της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας για προσέλκυση μελών!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας