ειπαν

Published on 2 Οκτωβρίου, 2020 | by Kynoclub

0

Κ.Σ. Πειραιά. Καταγγελία για υποχρεωτική εισφορά απαξιωμένης εφημερίδας….

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ (Κυνηγός, μέλος Κυνηγετικού Συλλόγου Πειραιά)

Σε ανάρτηση του χαρακτηρίζει τον  Κυνηγετικό Σύλλογο Πειραιά. ως ..εκδοτήριο αδειών ενώ περιγράφει την απαξίωση της εφημερίδας  για την οποία ο Σύλλογος επιβάλει υποχρεωτική συνδρομή!

‘΄΄Έλεος, φθάνει, αρκετά, το τερματίσατε. Μετά 3μηνης καθυστερήσεως κατι σύνηθες την τελευταία 10ετια κ βαλε παρέλαβα σήμερα την εφημερίδα του 1ου Κυν. Συλλόγου Πειραιά.

Την εφημερίδα που κάποτε αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση για άλλους Κυν. Συλλόγους. 

Την εφημερίδα που δημιουργήθηκε για την ενημέρωση των Πειραιωτών Κυνηγών και για νεα που εχουν να κάνουν με τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

Την εφημερίδα που όταν παραλάβατε τον Σύλλογο μας ηταν μηνιαια-12 τεύχη ετησίως και η έκδοση και παραλαβή της ήταν πάντα στην ωρα της και γεματη με νεα απο δραστηριότητες του Συλλόγου μας .

Την εφημερίδα που εσείς μειώσατε σε 6 τεύχη ετησίως και την κάνατε 2μηνιαια.

Την εφημερίδα που εσείς ξαναμειωσατε σε 4 τεύχη ετησίως και την κάνατε 3μηνιαια.

Την εφημερίδα που εσεις μόνιμος καθυστερημένα εκδίδεται και κατά συνέπεια καθυστερημένα παραλαμβάνουμε.

Σας ερώτώ λέγεται έγκαιρη ενημέρωση αυτή η μήπως τα θέματα αφορούν δραστηριότητες του Συλλόγου μας ; Αν ναι προσωπικά σηκώνω τα χέρια ψηλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα παψω να βρω το δικαιο που μου ανήκει ως μέλλος του Συλλόγου μας. Σεβαστείτε τα μελλη που πληρώνουν αυτο το ασήμαντο ποσο για την τόσο σημαντική και εγκαιρη ενημέρωση για τα νεα του Συλλογου μας.

Βρείτε κάποια καλη δικαιολογία Κύριοι υπεύθυνοι εκδόσεως και συντάξεως της Κυνηγετικής φωνής γιατί πλέον ειναι εμφανές πως η μη έγκαιρη έκδοση και καθυστέρηση οφείλεται σε εσας και μόνο σε εσας.

Σας ερωτω που είναι τα νέα του Συλλόγου μας; Προφανώς αφού ελάχιστη έως ανύπαρκτη είναι η αναφορά σε αυτά ,δεν υπάρχουν νέα. Και πως να υπάρξουν νεα αφού πλέον ο Σύλλογος μας ανήκει στα εκδοτήρια αδειών.

Παρακαλώ μην επικαλείστε κάποιοι σκοπευτήριο και εκπαιδευτήριο κυν. σκύλων, μιλω για νεα και οχι για καταστάσεις που βρήκατε στρωμένες….μην ξεχνάτε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντος αλλά και δυσκολότερη και αυτή η αρχή δεν σας ανήκει.

Ποιος ο λόγος ύπαρξης της εφημερίδας λοιπόν ;

Πως επιβάλλεται στα μέλη, πως για την έκδοση Κυν.αδειας είναι υποχρεωτική η συνδρομή της εφημερίδας;

Επικαλείστε το καταστατικό. Ωραία λοιπόν ζήτησα και έλαβα φέτος μέρος του καταστατικού που κατα εσάς αναφέρει την υποχρέωση της συνδρομής το οποίο και παρουσιάζω σε φωτο. Αυτό μου δώσατε που ακριβώς το αναφέρει ακόμα το ψάχνω.

Κύριοι αν υπάρχει, λέω αν, κάποιο οικονομικό κενο το οποίο προσπαθείτε να καλύψετε μεσω της συνδρομής μας για την μη έγκαιρη ενημέρωση και ανυπαρξία νεων του Συλλογου μας παρακαλώ διακόψτε την έκδοση της. Είναι εμφανές πλέον πως δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην έγκαιρη κυκλοφορία της.

Αν υπάρχει οικονομικό θέμα ζητήστε μας ευθέως οικονομική ενίσχυση για κάλυψη αναγκών του Συλλόγου μας μετά των απαραιτήτων εξηγήσεων βεβαίως βεβαίως.

Αυτή η κοροϊδία, καθυστέρηση και ανεπαρκής ενημέρωση προς τα μέλη και για νεα του Συλλόγου μας επιβάλλεται να σταματήσει άμεσα.

Αν πάλι πιστεύετε πως είστε ικανοί….για την έγκαιρη έκδοση της Κυνηγετικής φωνής με νεα από τον Σύλλογο μας συνεχίστε….ο χρόνος θα δείξει…΄΄

ΣΧΟΛΙΑ:   Antonis Aiginitis

απο οτι μαθαινω [γιατι ειμαι μακρια] ετσι οπως τα γραφεις ειναι δυστηχως!! κριμα γιατι εχουν γινει πολλες θυσιες για αυτον τον συλλογο παλαιοτερα!!! γιαυτο και ηταν συλλογος προς μιμηση!!!! και απο οτι πληροφορουμε εχει καταντησει συλλογος προς αποφυγη!!!! γιατι ;;;; τοση δουλεια τοσες θυσιες να πανε χαμενα;;;; κριμα θλιβομαι που τα μαθαινω! κριμα τους κοπους τους δικους μου και των συνεργατων μου που δωσαμε ολες μας τις δυναμεις για να αφησουμε πρωτοποριακα εργα στον συλλογο του πειραια!! θελω να πιστευω οτι θα ξαναζωντανεψει ο συλλογος και δεν θα χαθουν οι προσπαθειες και οι αγωνιες καποιων που υπερεβαλαν εαυτους για να τα δημιουργησουν!!!

Panagiotis Baritakis  Antonis Aiginitis   Δυστυχως Προεδρε της καρδιας μας ετσι ειναι εχεις απολυτο δικιο να αισθανεσαι πικρα. Ξερω και αναγνωριζω τους αγωνες σου που εκανες προς οφελος των Πειραιωτων Κυνηγων μα δυστυχως καποιοι προς οφελος τους πατησαν πανω σε αυτους τους αγωνες σου. Θελω να ελπιζω πως ισως καποτε ξαναδουμε τον Συλλογο μας οπως ηταν παλια εκτος και μεχρι να συμβει αυτο μας εχουν φθασει σε σημειο αν οχι ολλους αρκετους να αποχωρησουμε ……

Fotakopoulos Nikos  Οπως τα λει ο Antonis Aiginitis

 είναι. Οι ισόβιοι Αραμπατζής Γιανναράς έχουν πλέον μεγαλοπιαστεί με τις πολλές καρέκλες.  Πακέτο είναι στην Δ ΚΟΣΕ εδώ και πολλά χρόνια τώρα καβατζώσανε και την ΚΣΕ. Μην τυχόν μπει και κάποιος νεότερος και διαχειριστεί τις τύχες του κυνηγίου. Μέχρι και σε μαγαζιά κολλητών δώσανε δικαίωμα να εκδίδουν άδειες. Ποιοι; Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΚΣΕ!!!! Οι Αραμπατζής και Γιανναράς! Η απορία όμως παραμένει: Με τόσες καρέκλες που κατέχουν πότε (αν) πάνε για το ….μεροκάματο όπως όλος ο κόσμος;


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας