ειπαν

Published on 14 Νοεμβρίου, 2020 | by Kynoclub

0

Η Κ.Σ.Ε εκμεταλλεύεται τον κορονοϊό για να χτυπήσει τους εργαζόμενους θηροφύλακες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΑΣΤΑΝΗΣ (κυνηγός και κριτής Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων) 

Έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο fb σχολιάζοντας την απόφαση της ΚΣΕ για την αναστολή συμβάσεων εργασίας των θηροφυλάκων.

΄΄Η κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος που απ’ όσο μάθαμε και πιστεύουμε (ελπίζουμε να μην είναι αλήθεια) έβγαλε σε διαθεσιμότητα τη θηροφυλακή από χθες 13/11/2020. Αλήθεια γιατί οι αδύναμοι θα πληρώσουν τα πάντα και πως θα ζήσουν; Μήπως και η Κ.Σ.Ε εκμεταλλεύεται τον κορονοϊό για να χτυπήσει τους εργαζόμενους όπως και η κυβέρνηση; Εκτός κι αν μειώθηκαν οι άδειες κυνηγίου τόσο πολύ ώστε δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι να πληρωθούν; Άρα το πρόβλημα προϋπήρχε και δεν κάνατε τίποτα φίλοι της Κ.Σ.Ε.

Μπορούσατε να μειώσετε όλα τα άλλα έξοδα και να μην πειράξετε τη θηροφυλακή, η οποία δημιουργήθηκε ώστε να υπάρχει ελεύθερο κυνήγι, τα έξοδα της οποίας πληρώνονται 100% από τους κυνηγούς.

Εμείς οι νόμιμοι κυνηγοί στηρίζουμε και χρειαζόμαστε τη θηροφυλακή, και του χρόνου αν μειωθεί ο αριθμός των κυνηγών θα πληρώσουμε παραπάνω έκτακτη εισφορά υπέρ της Ομοσπονδιακής Θηροφύλαξης για να λυθεί το πρόβλημα. Λυπάμαι για όλα τα επίπεδα του οργανωμένου κυνηγίου και τους αντιπροσώπους μας που λειτουργούν χωρίς λογική.

Ο κυνηγός Χαλαστάνης Δημήτριος.΄΄

ΣΧΟΛΙΟ Δημητρης Γρατσανης

Μόνοι τους εκλέγονται Δημήτρη με τα χουντικά τους καταστατικά.

Συνεπώς δεν είναι αντιπρόσωποι μας, τουλάχιστον για μένα …αλλά κοινώς λ…ειλικρινέστατα κρίμα για τους θηροφύλακες αν αυτό ισχύει.

Όλη η νομοθεσία γύρω απ’ το κυνήγι πρέπει να καταργηθεί εκ θεμελίων και να ξαναγραφτεί απ’ την αρχή σε λευκό χαρτί…

Andreas Zaglas

Πέστα Τάκη γιατί εμένα έχει μαλιάσει η γλώσσα μου ! Μετά απο 20 χρόνια υπηρεσίας τα παιδιά με οικογένειες οι περισσότεροι να βρεθούν στον δρόμο γιατί κάποιοι ενώ έβλεπαν τον κίνδυνο της χρεοκοπίας δεν έπραξαν τίποτα απολύτως ! ! ! Παρά βαστάγανε τα μπράτσα της καρέκλας μη γλυστρήσουνε και πέσουν !

Nikos Fotakopoulos

Αναμφίβολα η απόφαση ήταν από καιρό ειλημμένη και απλά οι διοικούντες το κυνήγι περίμεναν την ευκαιρία για να εκβιάσουν….


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας