ειπαν

Published on 4 Ιανουαρίου, 2021 | by Kynoclub

0

Ελπίζω, η ΚΣΕ να κατανόησε, αυτό το διάστημα, πως δεν είμαστε ηλίθιοι…

ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: (Ιατρός, κυνηγός από τα Γιάννενα)

Έγραψε σε ανάρτηση του στο facebook σχολιάζοντας την ιντερνετική παρουσία του κ. Αραμπατζή και την αντίδραση της ΚΣΕ στις τελευταίες κυνηγετικές εξελίξεις.

΄΄Πάντως το….πολύ το “κράξιμο” φαίνεται πως ….αφυπνίζει !!!!

Συνειδήσεις, νοοτροπίες, τακτικές…..

Ο πρόεδρος, ως….φυσιολογικός πρόεδρος που αντιπροσωπεύει 170.000 νοήμονες και σκεπτόμενους Έλληνες πολίτες, με γραβάτα & κουστούμι, με κατανοητό λόγο, μεστό, νοηματικά συνεπή, όχι σαν…..ταβερνιάρης που στο διάλειμμα από το τηγάνισμα στα καλαμαράκια, βγήκε με την “τσιγάρα” ανά χείρας ,να κάνει ακατανόητες και ασαφείς δηλώσεις όπως τις προάλλες……..

Ελπίζω, πέρα απο τους επικοινωνιακούς συμβολισμούς ,η ΚΣΕ να κατανόησε αυτό το διάστημα πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ(τουλάχιστον Οι περισσότεροι…).

Ελπίζω επίσης, όλη αυτή η αναστάτωση ,να σηματοδοτήσει μια νέα τακτική και πορεία- πέρα από τους συμβολισμούς (επαναλαμβάνω)-στην ουσιαστικότερη εκπροσώπησή μας…..

-Σε κάθε περίπτωση ,οφείλουμε πάντως να ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ την ΚΣΕ για τη στάση της στο συγκεκριμένο θέμα της περιύβρισης του νεκρού συναδέλφου μας!!!!!

Υ.Γ. Φθάσαμε να αλληλοσυγχαιρόμαστε για τα…….ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ……

Έστω κι έτσι…΄΄

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr  Μην ξεχνάμε πώς ο σημερινός πρόεδρος της ΚΣΕ διαδέχτηκε τον …τοτεμικό Παπαδόδημα και του είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγει από τις ανόητες και εμονικές παρακαταθήκες του προκατόχου του που προτιμούσε, επί 30 χρόνια, να περνούν οι προσβολές αναπάντητες… Κάπως έτσι φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση  ο οποιοσδήποτε να προσβάλει και να συκοφαντεί ανέξοδα τους κυνηγούς και την κυνηγετική δραστηριότητα. Κατά τα αλλά πολύ επιτυχημένη η αντιστοίχηση του προέδρου  με χαρμανιασμένο …ταβερνιάρη που βγήκε για τσιγάρο στο γυαλί. Χά!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας