ειπαν

Published on 31 Ιανουαρίου, 2021 | by Kynoclub

0

Αλέξης Φλέγγας: Αφήστε τα ζώα να γεννήσουν και να μεγαλώσουν τα μικρά με την ησυχία τους

Καλημέρα σας συνάδελφοι κυνηγοί.

Σταματήστε να τηλεφωνείτε και να ρωτάτε αν μπορούμε να πάμε για κυνήγι αγριογούρουνου. Ξεκάθαρα όχι. Ακόμα και αν επιτρέπονταν δεν θα έπρεπε να πάει κανείς γιατί είμαστε κυνηγοί και όχι σακουλιαρηδες.

Στενοχωριέμαι αφάνταστα όταν ακούω προέδρους κυνηγετικών συλλόγων και άτομα που εκπροσωπούν κυνηγούς να λένε αυτόν τον καιρό δεν θα πας για κυνήγι αγριόχοιρου εσύ;

Αυτόν τον καιρό οποίος σηκώσει όπλο σε γουρούνι και λαγό γιατί αν βγει κόσμος στο βουνό που τους ενδιαφέρει μόνο το κρέας θα γίνει και αυτό είναι εγκληματίας.

Αφήστε τα ζώα να ηρεμήσουν να γεννήσουν και να να μεγαλώσουν τα μικρά με την ησυχία τους και όταν έρθει ο Σεπτέμβριος με το καλό να ξεκινήσει.

Όλα τα χρόνια ξέραμε το πολύ 20 Ιανουαρίου τελειώνουν τα πάντα από τα τριχωτά δεν θα μας αλλάξουν αυτό που έχει μπει στο dna μας γιατί αυτό το κυβερνητικό χαλί έχει χάσει την μπάλα και πηγαίνει από φάουλ σε φάουλ.

Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα της αφρικανικής πανώλης ας αφήσουμε τους κυβερνώντες να βρούνε λύση καθόσον ξαφνικά τώρα μετά από 3 μήνες θυμήθηκαν ότι υπάρχουμε και είμαστε αυτοί που θα δώσουμε βοήθεια στην κυβέρνηση.

Όχι κύριοι να βρείτε λύση χωρίς εμάς που τόσο καιρό μας έχετε στο περιθώριο και μας ξεφτιλίζετε.

Δυστυχώς πολύ αργά μας θυμηθήκατε ότι υπάρχουμε. Κανένας σύλλογος και κανένας κυνηγός να μην κάνει το χατίρι σε αυτούς που μας θεωρούν πολίτες 3ης κατηγορίας. Όλοι μαζί μπορούμε για ένα καλύτερο κυνηγετικό μέλλον.

Σημείωση: Ο κ Αλέξης Φλέγγας είναι πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Ελασσόνας


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας