ειπαν

Published on 27 Απριλίου, 2021 | by Kynoclub

0

Ας κοιταχτούν στον καθρέφτη όσοι κάνουν ΄΄εκπαιδευτικά΄΄ την εποχή της αναπαραγωγής…

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΒΕΛΗΣ (πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών)

Έγραψε σε ανάρτηση του στην σελίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών  σχολιάζοντας τα παράνομα εκπαιδευτικά που πραγματοποιούν ορισμένοι ανεγκέφαλοι την εποχή της αναπαραγωγής κάνοντας ζημιά στην πέρδικα και τον λαγό….

΄΄Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι μέλη του συλλόγου μας.

Σας εύχομαι καλή Mεγάλη εβδομάδα.

Με αφορμή κάποιες αναρτήσεις μελών μας στο διαδίκτυο με εκπαιδευτικά σε πέρδικα αλλά και σε λαγό θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτηση μου καθώς επίσης ότι ο σύλλογος μας δεν επικροτεί τέτοιες ενέργειες.

Κύριοι πιθανών δεν έχετε καταλάβει την σοβαρότητα του θέματος .

Δεν έχετε καταλάβει ότι όλοι μας περιμένουν στην γωνία.

Δεν έχετε καταλάβει ότι φωνάζουμε για τον ρόλο του κυνηγού στην φύση αλλά και στην κοινωνία και κατευθείαν αναιρείται τα όσα υπερασπιζόμαστε.

Αν κάποια στιγμή ψάχνετε τούς υπεύθυνους για τα όσα μπορεί να συμβούν στο κυνήγι αλλά και στον κυνηγετικό σκύλο καλά θα είναι να ρίξετε μια ματιά στον καθρέφτη.

Ελπίζω να σταματήσει αυτό το φαινόμενο αφήστε τα θηράματα να αναπαραχθούν και ας ξεκουραστούν και λίγο τα σκυλιά σας δεν παθαίνουν τίποτα.

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση…΄΄

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr  Όταν ορισμένοι δεν έχουν καν καθρέφτη να κοιταχτούν πρέπει να παρεμβαίνει κατασταλτικά αλλά και τιμωρητικά η θηροφυλακή. Οι δε Κυνηγετικοί Σύλλογοι να αποβάλουν από μέλη τους όσους παρανομούν. Δυστυχώς όμως τίποτε από τα δυο δεν γίνεται… Μηδενικές οι μηνύσεις για παράνομα εκπαιδευτικά και ανύπαρκτες οι διαγραφές των παρανομούντων από Κυνηγετικούς Συλλόγους…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας