ειπαν

Published on 8 Σεπτεμβρίου, 2021 | by kynoclub

0

Ολοκληρωμένη Πρόταση του Ντίνου Παπατσαρούχα για την διαχείριση του Αγριόχοιρου των Βορείων Προαστείων

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ (Ι.Π.Μ.Α.)

Ολοκληρωμένη Πρόταση Διαχείρισης του Πληθυσμού του Αγριόχοιρου στα Βόρεια Προάστια των Αθηνών

Σύλληψη των Αγριόχοιρων

1. Προμήθεια από την ΚΙΝΑ φορτίου 40 τόννων βελανιδιών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως δόλωμα. Η εισαγωγή από το εξωτερικό θεωρείται απαραίτητη δεδομένου ότι οι Έλληνες κυνηγοί επιδίδονται εις το να πυροβολούν τα βελανίδια, τα οποία για αυτόν το λόγο τείνουν να εκλείψουν από την Ελλάδα.

O

2. Τα βελανίδια τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία όπου έχουμε παρατηρήσει μεγάλες συγκεντρώσεις αγριόχοιρων.

3. Στα σημεία αυτά έχουν ήδη τοποθετηθεί μικροφωνικές εγκαταστάσεις, οι οποίες από τις 8.00 το βράδυ μέχρι πρωίας θα παίζουν νανουρίσματα του τύπου: Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά, Κοιμήσου μέρα όμορφη νύχτα με τ’ αστρουλάκια, Νάνι νάνι το μωράκι μου να κάνει, κ.λπ., κ.λπ.

4. Τα αγριογούρουνα, αφού φάνε κατά βούληση και βαρύνουν υπό τον ήχο των χαλαρωτικών νανουρισμάτων που χαϊδεύουν τα αυτάκια τους, θα πέφτουν σε βαθύ ύπνο.

5. Εθελοντές του ΙΠΜΑ κατόπιν θα τα συλλαμβάνουν με ειδικές απόχες.

6. Όταν τελικά ξυπνήσουν, ειδικοί ζωοψυχίατροι του ΙΠΜΑ θα τους προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες ώστε να μην αποκομίσουν κάποιο ανεπιθύμητο stress.

7. Τέλος, ιερέας εθελοντής ένθερμο μέλος του ΙΠΜΑ θα τους ψέλνει το: «Κύριε δίδαξόν με τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μου» (animal rights) για να τα εμπεδώσουν.

Μετά τη σύλληψή τους, θα γίνεται μεταφορά τους με κλιματιζόμενα οχήματα στην επαρχία σε μέρη που υπάρχουν άφθονες καλλιέργειες που διατηρούν εκεί κάποιοι άξεστοι χωριάτες, ώστε η περαιτέρω ζωή τους να είναι άνετη.

Για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού θα γίνει μια πανελλήνια καμπάνια όπου μια κούκλα αγριογουρουνίτσα θα περιφέρεται από πόλη σε πόλη και από χωρίου εις χωρίον υπό τον ήχο της παραλλαγής του γνωστού τραγουδιού του Καζαντζίδη:

Μην σκαλίζεις τη λάσπη

Να ξαναβρεις φαΐ

Το να είσαι γουρούνι

Δεν είναι διόλου ντροπή

Από Εκάλη θα φύγω

Θα αλλάξω πορεία

ΙΠΜΑ είσαι για μένα

η ζωή η σωτηρία

κ.λπ. κ.λπ.

Σημείωση:

Σημείωση: Θα συνιστούσαμε στις φιλόζωες Κυρίες των βορείων προαστίων έως ότου εφαρμοστεί το πρόγραμμά μας να αφήνουν έξω από την πόρτα τους ειδική τροφή που κατόπιν μελετών μας αποτελεί το ιδανικό σιτηρέσιο των αγριόχοιρων και συνίσταται σε μείγμα από 3 μέρη Casius, 1 μέρος Macademia (η αναλογία είναι σημαντική!), η οποία μπορεί και να εμπλουτίζεται με λίγο πουρέ από Avocado.

To Δ.Σ. του ΙΠΜΑ

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Παπατσαρούχας

Αντιπρόεδρος: Παπατσαρούχας Κωνσταντίνος

Γραμματέας: Ντίνος Παπατσαρούχας

Ταμίας: Εγώ

Το ΙΠΜΑ είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση κοινής ωφέλειας. Για να γίνουν όλα αυτά φυσικά χρειαζόμαστε χρήματα, πολλά χρήματα. Για το λόγο αυτό περιμένουμε από εσάς τους φιλόζωους την αμέριστη συνδρομή σας. Εμείς και οι αγριόχοιροι θα σας είμαστε για πάντα ευγνώμονες.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας