ειπαν

Published on 31 Μαρτίου, 2022 | by kynoclub

0

Μπρέχας: ”Να διώξουμε τις τσατσάδες των κυνηγετικών οργανώσεων”

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΡΕΧΑΣ κυνηγός μέλος διοικητικού συμβουλίου Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου

Έγραψε σε ανάρτησή του σχολιάζοντας την αρρωστημένη κατάσταση των κυνηγετικών οργανώσεων

‘’Όταν οι εταίρες έκαναν τον κύκλο τους και έπαβε να περνάει η μπογιά τους γινόταν τσατσάδες και διαφήμιζαν το πράμα τους ως ΝΕΟ προσπαθώντας να προσελκύσουν τους πελάτες. Απ΄ ότι φαίνεται αυτό το σύστημα εφαρμόζουν και κάποιοι των κυνηγετικών οργανώσεων για να παρουσιάσουν την σάπια αρρωστημένη κατάσταση που για χρόνια δημιούργησαν σαν ΝΕΑ παίζοντας τον ρόλο της Τσατσάς. Κυνηγοί ψηφίστε αυτούς που πραγματικά είναι ελεύθεροι από αγκυλώσεις του παρελθόντος και που πραγματικά νοιάζονται για το κυνήγι. Αλλάξτε κατεστημένα που μεταμφιέζονται για να σας προσελκύσουν. Δώστε νέα δυναμική. Το κυνήγι καταρρέει και οι παραλλαγές του παρελθόντος αγωνίζονται να επανέλθουν υπό “νέα” μορφή. Μην το επιτρέπεται!!’’

Fotis EleftherakisΈτσι ακριβώς Μπάμπη. Το καμένο φαγητό δεν τρώγετε όσο κι αν το ζεστάνεις. Την καλημέρα μου

Giorgos ManolisΔυστυχώς Μπαμπης Μπρέχας γεμίσαμε τσατσάδες όπως λες που έχουν αγκιστρωθεί στις θέσεις τους κάνουν μέχρι και συμφωνίες με το διάολο για μείνουν σε αυτές….

Dimitris KoliosΜπαμπης Μπρέχας ξαναλέω ότι δεν διαφωνώ,αλλά λίγο πιο κόσμια!!!! Γιατί ότι γράφεται,όπως κ αν είναι αυτό,χρησιμοποιείται αναλόγως.

Μπαμπης Μπρέχας  όταν επιχειρείται βιασμός του κυνηγίου με ομάδες που δεν έχουν σκοπό την ανανέωση αλλά την συντήρηση παλιών μεθόδων που κατάντησαν τον κόσμο να φεύγει απο τους συλλόγους και για να έχουμε το κυνήγι να γινόμαστε ζητιάνοι….το κόσμια περισσεύει.

Dimitrios PapadopoulosΑναγέννηση της κυνηγετικής οικογένειας!!! Είναι επιβεβλημένη το θέμα είναι πως θα γίνει…..το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αδιαφορία και ωχαδερφισμός οι κυνηγοί γυρνάνε τις πλάτες σε συλλόγους και σωματεία!!! Λίγοι συμμετέχουν και αυτοί δεν αρκούν, οι έχοντες εξουσίες πρέπει να βγουν στο πεζοδρόμιο, στα καφενεία στα στέκια κυνηγών!!!!Να αφυπνίσουν το κόσμο, αγώνα θέλει δυστυχώς όλοι μόνο κρίνουν χωρίς προτάσειςπου μας απασχολούν. Το θέμα που ανάρτησα δεν αφορά αυτή την σχέση αλλά το πως αντιλαμβάνονται κάποιοι που έχουν ριζώσει στις κυνηγετικές οργανώσεις και επιχειρούν να επηρεάζουν τα πράγματα ακόμη κι οταν έχουν φύγει, θέτοντας υποψήφιους που άμεσα επηρεάζουν και τους ονομάζουν ΝΕΑ ομάδα.

Αλεξανδρος Φωτηςεχεις να ακουσεις και να διαβασεις τωρα…ολες οι κασανδρες θα πουνε το μακρυ τους και το κοντο τους…αλλα μαθημενος εισαι απο αλιχτησμα φιλε!

Μπαμπης ΜπρέχαςΑλεξανδρος Φωτης ερμηνεύει ο καθένας οτι θέλει απο πλευράς του. Βγάζει τα εσώψυχα του και περιμένει να του απαντήσω για οτι τον απασχολεί.

Dimitrios PapadopoulosΜπαμπης Μπρέχας Έτσι ακριβώς! Είναι απολύτως λογικό. Χαιρομαι που το κατανοείς, είναι οι ανησυχίες του καθενός σε ότι αντιλαμβάνεται ότι έρχεται

Giannis Panagopoulos Καλό είναι τα νέα Πρόσωπα να μην έχουν Δασκάλα Παλαιά Ετέρα και σημερινή Τσατσά γιατί θα είναι χειρότεροι .


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας