κυνοφιλια

Published on 16 Δεκεμβρίου, 2013 | by Kynoclub

0

Μια σπάνια σύμπτωση. Βρήκε την “Ηρα” έχασε την “Εβίτα”!!!

Είναι από τα απίστευτα που συμβαίνουν μερικές φορές σε εμάς τους κυνηγούς. Την περασμένη βδομάδα χάθηκε κοντά στην Παύλιανη, στους Αγώνες του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος, η  Ήρα το Επανιέλ Μπρετόν του Αλέξανδρου Μπεχράκη. Ευτυχώς η Ήρα βρέθηκε, έστω και ταλαιπωρημένη μετά από -3-4 μέρες από τον Γιώργο Καρατζά και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της που πολύ ευγενικά μας έστειλε το κατωτέρο ευχαριστήριο.. Όμως  μερικές φορές…η ατυχία παίζει τα δικά της παιχνίδια.. Έτσι πριν περάσει μια εβδομάδα ο ευρών Γιώργος Καρατζάς έχασε την δική του σκυλίτσα  την πόιντερ  Εβίτα στα Μαντέίκα της Αρκαδίας όπου είχε πάει για μπεκάτσες. Η σκυλίτσα είναι αυτή που φαίνεται στην φωτογραφία και φέρει μικροτσίπ.  Όποιος γνωρίζει  κάτι ας τηλεφωνήσει στο 6932.943155 και ας βοηθήσει να βρεθεί το σκυλάκι μια και ο Γιώργος Καραντζάς αξίζει πέρα από την βοήθεια για να βρεθεί η Εβίτα και την εκτίμηση όλων των κυνόφιλων κυνηγών που προσυπογράφουν το ευχαριστήριο του Αλέξανδρου Μπεχράκη. Α! και κάτι ακόμα. Ο ιδιόκτητης του χαμένου Επανιέλ βρέθηκε επειδή σε αυτό είχε τοποθετηθεί μικροτσίπ!!! Ν. Φ.

mpexrakis                          ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΡΙΟ

Θερμές ευχαριστίες για την ανεύρεση της Ήρας. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον συνάδελφο κυνηγό και κυνόφιλο κ Γιώργο Καρατζά και την σύζυγο του Μαίρη από την Αρτέμιδα Αττικής οι οποίοι όχι μόνο βρήκαν την Επανιέλ μου  Ηρα αλλά την περιέθαλψαν και φρόντισαν καλύτερα, θα τολμούσα να πω, και από τους δικούς τους τετράποδους συντρόφους.

Είναι πραγματικά παρήγορο και αισιόδοξο τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, να συναντάς ακόμη ανθρώπους παρόμοιας ποιότητας και ηθικού βεληνεκούς.

Μαίρη και Γιώργο η ‘Ήρα και εγώ σας ευχαριστούμε πολύ για μια ακόμα φορά, και είμαστε ευτυχείς που σας γνωρίσαμε.

Αλέξανδρος Μπεχράκης.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας