θεματα

Published on 6 Ιουλίου, 2016 | by Kynoclub

0

Εξώδικο κατά Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος και βαριές καταγγελίες για τον Χρήστο Ψυχάρη!

Mε ΄΄εξώδικο δήλωση διαμαρτυρία και πρόσκληση΄΄ κατά του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος ο κ Μιχάλης Λάμπρου δίνει συνέχεια στο σήριαλ καταγγελιών κατά του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ Χρήστου Ψυχάρη! Λίγες εβδομάδες μετά την Γενική Συνέλευση του ΚΟΕ, στην οποία κατατέθηκαν απίστευτες καταγγελίες για διορισμό (!) του  κ Ψυχάρη ως κριτή Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων  για βρετανικές φυλές,  χωρίς ποτέ να έχει περάσει τις απαιτούμενες διαδικασίες έχουμε την νομική πλέον συνέχεια της πρωτοφανούς αυτής ιστορίας. Με το εξώδικο του ο κ Μιχάλης Λάμπρου, ο οποίος είναι εκλεγμένος μέλος της ελεγκτικής επιτροπής του ΚΟΕ και πρώην μέλος της διοίκησης του, ζητά την παραπομπή του κ Ψυχάρη στην Γενική Συνέλευση και την τιμωρία του για παραβάσεις του καταστατικού. Επί της ουσίας βρισκόμαστε μπροστά σε ένα βαθύτατα ηθικό παράπτωμα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο μια και εμπεριέχει και πιθανά στοιχεία παραπλάνησης των μελών του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου. Παραπλάνηση του διοικητικού συμβουλίου  στην θητεία του οποίου ο κ Ψυχάρης, χωρίς να έχει κυνολογικό ή νομικό δικαίωμα, έκρινε αγώνες κυνηγετικών ικανοτήτων βρετανικών φυλών ενώ παράλληλα (δι)ορίστηκε και εκλέκτορας της Εθνικής Ομάδας του Κυπέλλου Ευρώπης με τα γνωστά ιλαροτραγικά γεγονότα…

eksodiko

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης του ΚΟΕ της 29ης Μαΐου 2016  ο πρόεδρος του Ομίλου Πόιντερ Σέττερ κ Δημήτριος Γκουζούνας όπως και ο κ Κώστας Λάμπρου διαβεβαίωσαν με τον πλεον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο κ Χρήστος Ψυχάρης ουδέποτε πέρασε τις διαδικασίες που περνούν όλοι οι δόκιμοι πριν ονομαστούν επίσημοι κριτές. Όμως και ο ίδιος ο κ Ψυχάρης, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση, δεν προσκόμισε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο ότι έχει περάσει τις προβλεπόμενες εξετάσεις και διαδικασίες . Ουδείς κριτής δεν βρέθηκε να επιβεβαιώσει ότι τον εξέτασε σε πρακτικές εξετάσεις κάτι που γίνεται με όλους τους υποψηφίους κριτές. Όσοι βρέθηκαν σε αυτή την Γενική Συνέλευση θα θυμούνται όμως και την ανεξήγητη  προσπάθεια  τόσο του προέδρου της Γενικής Συνέλευσης όσο και ορισμένων μελών του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου να μην συζητηθούν οι βαριές καταγγελίες κατά του κ Ψυχάρη.

lamprou

Όμως μετά το εξώδικο η παραπομπή του κ Ψυχάρη, ως μέλος της διοίκησης στην Γενική Συνέλευση είναι μονόδρομος, αφού  η υπόθεση δεν μπορεί πλέον να μπει στο αρχείο όπως συνήθως έπρατταν (στα δύσκολα) οι μέχρι τώρα διοικήσεις του ΚΟΕ. Απομένει να επιβεβαιωθεί ότι η πρόεδρος του ΚΟΕ κα Ιωάννα Γαλανού, γνωστή για την ευλάβεια με την οποία τηρεί τις τυπικές διαδικασίες, παραπλανήθηκε όπως και το υπόλοιπο συμβούλιο όταν (δι)όριζαν τον κ Ψυχάρη ως κριτή και εκλέκτορα της Εθνικής Ομάδας.

ΔΕΙΤΕ: Δάσκαλε που δίδασκες…

               Εκλέκτορας για κλάματα…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας