θεματα

Published on 9 Ιουλίου, 2014 | by Kynoclub

0

“Ανθρώπινη” κτηνωδία δίχως προηγούμενο: Mε βαλλίστρες αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν έναν πανέμορφο κύκνο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τους ψυχικά διαταραγμένους δράστες που σκόπευσαν με βαλλίστρα έναν αρσενικό ενήλικο κύκνο σε κανάλι της Βρετανίας αναζητά τώρα η Αστυνομία, με την βαρβαρότητα της πράξης τους να σοκάρει ακόμη και αυτούς που δεν αυτοχαρακτηρίζονται ως φιλόζωοι…

Το απαράμμιλης ομορφιάς ζώο εντοπίστηκε από άνδρες των Αρχών στις 18 Ιουνίου σε κανάλι του Widnes της πόλης Cheshire με δυο βέλη καρφωμένα στο σώμα του, ένα στο κεφάλι και έναν στον λαιμό, με τις πιθανότητες να επιβιώσει σχεδόν μηδενικές.

PAY-Swan (1)

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Λίβερπουλ, όπου οι κτηνίατροι σε πρώτη φάση αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν καθώς ένα από τα βέλη είχαν διαπεράσει την τραχεία του κύκνου. Στη συνέχεια προέβησαν σε εξαιρετικά επίπονη και λεπτή αφαίρεση των υπολειμμάτων της ανθρώπινης κτηνωδίας, χαρίζοντας στο αθώο πλάσμα της φύσης ξανά τη ζωή. 

PAY-Swan (2)

Αξίζει να σημειωθεί πως το τραυματισμένο πουλί είχε επίσης και πολλά τραύματα απο αεροβόλο.

Τρείς εβδομάδες μετά, ο άτυχος αλλά και τυχερός ταυτόχρονα κύκνος κατάφερε να επιστρέψει και πάλι στο φυσικό του περιβάλλον και να μπορεί να τρέφεται μόνος του, χωρίς να έχει πλέον την ανάγκη κάποιας ανθρώπινης υποστήριξης, ενώ η Αστυνομία πιστεύει πως, ένα κινητό που βρέθηκε στην ακτή, θα οδηγήσει σύντομα στην ταυτότητα των ανθρωπόμορφων κτηνών τα οποία μπόρεσαν να κάνουν μια τέτοια πράξη.

PAY-Swan

PAY-Crossbow-bolts

Πηγή : http://www.makeleio.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας