θεματα

Published on 12 Ιουλίου, 2014 | by Kynoclub

0

Μέγαρα: Ξεψύχησε ο σκύλος που σύρθηκε στην άσφαλτο από τον 80χρονο!

Ένα πραγματικά απίστευτο γεγονός συνέβη χθες το απόγευμα στη λεωφόρο Αλεποχωρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Άποψη Μεγάρων. Ιδιοκτήτης είχε δέσει με σπάγκο και έσερνε με το μηχανάκι του ένα σκυλί κατά μήκος του δρόμου. Διερχόμενος οδηγός τον σταμάτησε ζητώντας του εξηγήσεις για την κίνηση του αυτή. Ακολούθησε διαπληκτισμός, με την ομάδα Δίας να καταφθάνει στο σημείο πέντε λεπτά αργότερα.

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πέρασε αυτόφωρο αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας και θα οριστεί τακτική δικάσιμος. Το σκυλάκι το ανέλαβε ο κτηνίατρος Ιερόθεος Κρητικός, ο οποίος το περιέθαλψε ενώ σήμερα κατέθεσε στην αστυνομία κτηνιατρική βεβαίωση και φωτογραφίες του κακοποιημένου ζώου. Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το άτυχο σκυλί τελικά πέθανε λίγη ώρα αφού το περιέθαλψαν.

Screen Shot 2014-07-12 at 6.11.51 μ.μ.Ο άτυχος σκύλος εκτός από τα βαριά τραύματα που υπέστη από το σύρσιμο στην άσφαλτο, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες επρόκειτο για ένα μάτσο κόκκαλα με προχωρημένη ψώρα. Η κλινική του εικόνα δείχνει πως αργοπέθαινε εδώ και πολύ καιρό από ασιτία και έλλειψη ιατρικής φροντίδας. Αναμένεται να γίνει γνωστή η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, ώστε ο 80χρονος δράστης να τιμωρηθεί με την βαρύτατη ποινή, όπως του αξίζει. Να σημειώσουμε πως ο δράστης στο Α.Τ. υποστήριξε πως το σκυλί δεν ήταν δικό του και το πήρε για να το πάει στον γιατρό.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας