θεματα

Published on 4 Αυγούστου, 2015 | by Kynoclub

0

Παπαδόδημα κάνε το όπως οι Γερμανοί!

Γράφει ο Νίκος Φωτακόπουλος

Από επαφή σε επαφή με ….άσχετους υπουργούς και πολιτικούς παράγοντες συνεχίζεται η μάχη της (νέας) ρυθμιστικής από την διοίκηση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας , για την ακρίβεια προσωπικά  και όπως πάντα, από τον κ Νίκο Παπαδόδημα.  Λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας κυνηγετικής περίοδο οι κάθε είδους, προέλευσης και σκοπιμότητας αντικυνηγοί όπως και η κυνηγετική ηγεσία διαρρέουν πληροφορίες για  περικοπές της κυνηγετικής δραστηριότητας σε χώρο, χρόνο και είδη θηραμάτων.  Ο καθένας σε αυτό το επικοινωνιακό και διαπραγματευτικό παιχνίδι προσπαθεί να συσπειρώσει την …πελατεία του είτε είναι εκλογική, είτε κυνηγετική μέχρι την ύστατη στιγμή.

Όμως εδώ που φτάσαμε στο παρά ένα μήπως η κυνηγετική ηγεσία θα πρέπει να κάνει τον …γερμανό; Ας διοργανώσει λοιπόν μια μαχητική συγκέντρωση και ας προ(σκ)αλέσει όλους αυτούς τους φιλικά προσκείμενους, στις 200.000 Χ 4…οικογενειακες ψήφους)  πολιτικούς Καμένος, Μητρόπουλος, Πάντζας, Σαμαράς, Βενιζέλος, Παφίλης κ.λ.π να πάρουν θέση, να παραστούν στην συγκέντρωση και να εκφράσουν την συμπαράσταση τους. ΤΩΡΑ! Και όχι, όπως πάντα προεκλογικά ή σε χλιδάτες κοπές πίτας σε πανάκριβα ξενοδοχεία! Αυτονόητο είναι ότι θα πρέπει να ζητήσει και την αποπομπή του κ Τσιρώνη που προφανώς ΔΕΝ  έχει πληρέστερη θηραματική κατάρτιση και γνώσεις από την Δασική Υπηρεσία που ζητά την επανάληψη της περσινής ρυθμιστικής για το κυνήγι χωρίς καμία αλλαγή. Την αποπομπή Τσιρώνη που λειτουργεί, όπως μας λένε, με προσωπική ατζέντα και όχι σαν Υπουργός όλων των ελλήνων πολιτών.

Εμπρός λοιπόν για να δούμε και πόσοι ΄΄αγανακτησμενοι΄΄  κυνηγοί θα ανταποκριθούν.. Οι γερμανοί συνάδελφοι μας έχουν δείξει τον δρόμο όταν είχαν τα δικά τους προβλήματα…

Δείτε το σχετικό βίντεο και τις εικόνες…

Το Ντίσελντορφ στα πορτοκαλί! Μεγαλειώδης συγκέντρωση των Γερμανών κυνηγών…

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας