θεματα

Published on 11 Δεκεμβρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Video: Αετός κυνηγά αγριοκάτσικο στις Άλπεις!

Ο Otmar Penker είναι ένας filmer της άγριας ζωής, που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις ευρωπαϊκές Άλπεις.

Επομένως δεν ήταν έκπληξη ότι κατέγραψε αυτή τη δραματική και ξαφνική συνάντηση ενός αετού με ένα αγριοκάτσικο, γνωστό στο γερμανόφωνο πληθυσμό ως “gams”.

Και τα δύο ζώα εμπνέουν τεράστιο σεβασμό σε αυτούς που γνωρίζουν από βουνά, και οι εικόνες, οι ήχοι και η ωμότητα του video που ακολουθεί θα σου δείξει το γιατί.

Δες έναν αετό των Άλπεων να τα βάζει με ένα αγριοκάτσικο!

© Terra Mater

Το video, που κυκλοφόρησε στην Αυστρία πριν μερικές μέρες, απέκτησε αμέσως εκατομμύρια views και προκάλεσε debate για το αν η μάχη ήταν σκηνοθετημένη ή όχι.

Ο Otmar Penker διαβεβαιώνει ότι δεν ήταν, και η εξήγηση μπορεί να δοθεί στο παρακάτω video. Σύμφωνα με τον Perker, για έναν κινηματογραφιστή που ασχολείται με τη φύση, μια τέτοιου είδους λήψη είναι σαν να παίρνει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. “Το πιο σημαντικό για μένα, εκεί έξω στην άγρια φύση, είναι να δείξω τα ζώα στη φυσική τους συμπεριφορά”, λέει ο Penker.

Για να είμαστε σαφείς, ο αετός δεν έχει εκπαιδευτεί από κάποιον επαγγελματία για να πιάσει το αγριοκάτσικο – παρόλο που σε ορισμένες άλλες κινηματογραφικές λήψεις ο αετός είναι εκπαιδευμένος. Η ευκαιρία να δεις ένα τόσο ασυνήθιστο θέαμα της φύσης έχει εντυπωσιάσει ακόμα και επαγγελματίες που ασχολούνται με την άγρια φύση για πολλά χρόνια.

Άκου τον Otmar Penker να μιλάει για το clip

© Terra Mater

Ενώ η λήψη και η δράση είναι πραγματικές, το σκηνικό είναι επίσης μέρος μιας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Jean Reno, σε παραγωγή της Terra Mater Factual Studios, με τίτλο “Brothers of the Wind” (γερμανικός τίτλος “Wie Brüder im Wind”), μια συγκινητική ιστορία στις Άλπεις μεταξύ ενός πατέρα και του γιου του.

Πηγή: http://www.redbull.com/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας