θεματα

Published on 25 Φεβρουαρίου, 2022 | by kynoclub

0

Το θυμάστε; ΈΟΚ & ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο”.

κείμενο-φωτο: Νίκος Φωτακόπουλος

Αν δεν το καταλάβατε ακόμα, να σας το πω με δικά μου λόγια. ‘’Αν ο Σουλτάνος κάνει ντου στα νησιά, την Θράκη ή την Κύπρο να είστε βέβαιοι πως θα είμαστε μόνοι μας. Κανένας κερατάς από ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Αραβία, Γαλλία, Ισραήλ, Γερμανία κ.λ.π δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί μας. Το πολύ, πολύ να …φωτίσουν κανα κτήριο με τα ελληνικά χρώματα ή να κάνουν …αυστηρές δηλώσεις και προειδοποιήσεις. Η αγορά των 80 εκατομμύριων της Τουρκίας, οι ΄΄επενδύσεις΄΄ Γερμανών, Ιταλών, Αμερικάνων κ.λ.π στην χώρα του Ερντογάν δεν αφήνουν περιθώρια και ελπίδες για βοήθεια από την Δύση. Μόνοι μας θα είμαστε Έλληνες και Ελληνοκύπριοι. Για αυτό μην …αλληθωρίζετε προς δυσμάς ή προς Μόσχα ή Παρίσι μεριά  και κυρίως μην επαναπαύεστε…

Ξεκινήστε μαθήματα επιβίωσης και  …οπλοχρησίας και κυρίως επιλέξτε πολιτικούς που μπορούν να δουν το μέλλον αλλά και το παρελθόν. Οι παλιότεροι θα θυμάστε το γνωστό σύνθημα:
‘’ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο΄΄

 

Αποδεικνύεται διαχρονικά σωστή η ..διαπίστωση. Προφανώς ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι, ο άβουλος πρόεδρος της Ουκρανίας, δεν το άκουσε ποτέ αυτό το σύνθημά. Το βίωσε όμως ως διαπίστωση με τον χειρότερο τρόπο.

Όσα ίσχυαν πριν 50 χρόνια ισχύουν και σήμερα και θα ισχύουν και στο διηνεκές… Τις τύχες των λαών τις καθορίζει το κέρδος: Τα πετρέλαια, οι υδρογονάνθρακες, οι αγωγοί, τα καύσιμα, οι αγορές, ο καπιταλισμός ακόμα και ο ΄΄κομουνιστικός΄΄.  

Την  άλλη φορά θυμηθείτε να συζητήσουμε και το άλλο σύνθημα:

΄΄Εξω οι βάσεις του θανάτου΄΄ . Οι αμερικάνικες βιάσεις που τόσο μας …βοήθησαν στην Κύπρο, στα Ίμια, στα σούρτα- φέρτα και τις υπερπτήσεις των τουρκαλάδων στο Αιγαίο, τα νησιά κ.λ.π.

Και κάτι ακόμα.  Οι καλύβες των κυνηγών & των ψαράδων στον Έβρο και τα νησιά είναι τα προκεχωρημένα φυλάκια της ελληνικής άμυνας και οι πλέον χρήσιμες και απαραίτητες  ΄΄βάσεις΄΄ για την ελληνική ασφάλεια.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας